Glavni » general » Kupujete li Samsung Galaxy S5?

Kupujete li Samsung Galaxy S5?

general : Kupujete li Samsung Galaxy S5?

Samsung je najavio Galaxy S5, na ono što se čini općenitom reakcijom blagog razočaranja mnogih obožavatelja. Od MOBILITY BBM grupe do blogova do analitičkih kuća, čini se da je opći konsenzus da je S5 mali dodatno ažuriranje nad S4. Nick Dillon, viši analitičar u Ovumu tako kaže:

"Samsung je velika kladionica na wellness, čitanje otisaka prstiju i automatsko fokusiranje fotoaparata, zadržavajući vrlo sličan izgled i dojam za hardver i softver. Ažuriranja su tako mala da na prvi pogled većina potrošača teško bi primijetila da se promijenila od prethodne verzije. "

Nemam problema s sličnim izgledom i osjećajem. Generacije BlackBerrya, iPhona, Lumiasa i Xperias imale su sličan izgled i dojam uz svaku liniju marke. Ja sam sve za održavanje vizualnog identiteta robne marke. Zašto izmijeniti dobitnu formulu?

Doista mi se sviđa da je otporna na vodu (do 1 metar i 30 minuta) i otporna na prašinu. Više telefona bi trebalo biti takvo. Zašto se bojim koristiti svoj telefon na kiši? Također ću voljeti snimiti kameru od 16 megapiksela za spin. Kamere na Samsungovim jadnim brodovima bile su prilično dobre, a može se nadati da S5 prati tradiciju. Možda su ljudi samo razočarani činjenicom da se S5 nije mjerio do glasa.

Hoće li Galaxy S5 prodati? JAMB pitanje. Vrlo dobro, i u poloţaju. Pitanje koje vam stavljam jest: "Hoćete li ga nadograditi ili kupiti?" Recite nam!

Također pročitajte: Kako pretvoriti Android telefon na BlackBerry Priv
Preporučeno
Ostavite Komentar