Glavni » general » Jesu li Globacom i GTBank na glavi iznad 737?

Jesu li Globacom i GTBank na glavi iznad 737?

general : Jesu li Globacom i GTBank na glavi iznad 737?

GTBank's One-Click Airtime Top-up je vjerojatno najbolja stvar koja se ikad dogodila kupcima banke koja je trebala brzu kupnju emitiranja. Da biste nadopunili mobilnu liniju ili poslali razgovore obitelji i prijatelja, na telefonu trebate samo birati broj * 737 * kako biste popunili svoju liniju, a vaš bankovni račun tereti se za kupnju. Oh, tako zgodan.

Probudio sam se jutros da otkrijem da sam skoro izlazila i nehotice sam nastavila koristiti uslugu, znajući da imam barem dovoljno na svom bankovnom računu da pokrije troškove razgovora koji sam zahtijevao ( PS : Znam da zvuči kao ja Ja sam državljanin #MekunuTwitter, ali ..hey).

U svakom slučaju, to je bio odgovor koji sam dobio:

Da; usluga GTBank 737 je isključena na Glo mreži do daljnjeg. Uzdah.

Ako nikad prije niste koristili uslugu ili sličnu uslugu, ne možete shvatiti kako se sada osjeća da je uklonjena. Da biste dohvatili vrijeme emitiranja, moram se prijaviti u aplikaciju za mobilno bankarstvo ili internet bankarstvo, proći kroz izbornik poslije izbornika - a zatim moj token mora biti dostupan za nas ili ne. Ovo je sranje. Sranje je loše.

Pitam se koja je stranka ispustila loptu i razbila odnos između GTBank 737 i Globacom - narančaste kutije ili zelene limunaste kuglice? Ili je Glo reagirao na nešto što je naš čitatelj rekao u komentarima ovdje? LOL.

Preporučeno
Ostavite Komentar