Glavni » general » Aplikacije: stari Microsoft nikad ne bi učinio nešto slično

Aplikacije: stari Microsoft nikad ne bi učinio nešto slično

general : Aplikacije: stari Microsoft nikad ne bi učinio nešto slično

Microsoft ima niz novih alata i usluga koje svaki razvojni programer može koristiti za izradu aplikacija za bilo koji mobilni OS. Prema "bilo kojem mobilnom operacijskom sustavu", izbor je ograničen na tri najbolja: Android, iOS i Windows Phone. Pošteno. Microsoft je uvijek tvrdio da će ratni smartphone biti trka s 3 konja. Sada Windows Phone je zapravo ukorijenjen u broj tri mjesta. To je unatoč relativno manjem udjelu tržišta u odnosu na prva dva.

Ovaj paket alata se gura ispod oznake "Bilo koja aplikacija, bilo koja aplikacija". Microsoft tvrdi da vam alati olakšavaju stvaranje privlačnih aplikacija za Android, iOS i Windows Phone. Ulov je da stari Microsoft nikad ne bi nikad učinio nešto slično. Pokušali bi vas zaključati na svoju platformu i sami. Ovaj novi otvoreni Microsoft je vrlo zanimljiv. Cilj je dobiti Microsoftove usluge ljudima bez obzira na to što koriste. Što zvuči briljantno.

Ono što će to učiniti za Windows Phone i dalje je vidljivo. No, međutim, igra se za Microsoftov mobilni OS, tvrtka je na dobrom putu. Pozdravite Universal Microsoft.

Preporučeno
Ostavite Komentar