Glavni » general » Aplikacije za upravljanje blogom za WordPress na mobilnim uređajima

Aplikacije za upravljanje blogom za WordPress na mobilnim uređajima

general : Aplikacije za upravljanje blogom za WordPress na mobilnim uređajima

Pokretanje bloga koji je ugostio WordPress putem mobilnog uređaja nikada nije bio lakši. Ako upotrebljavate bilo koju od platformi za pametne telefone, postoji aplikacija WordPress koja vam daje jednostavan pristup da vaša blogging bude učinjeno od onog gdje smo vam. Te aplikacije omogućuju vam pisanje, spremanje skica, objavljivanje, dodavanje slika, moderiranje komentara i još mnogo toga.

Na svakoj od sljedećih platformi vaša je najbolja oklada službena WordPress aplikacija:

- Android
- BlackBerry
- Windows Phone
- iOS

Aplikacije za gore navedene platforme su najopsežniji i najprepoznatljiviji. Mogu se razlikovati na različite načine, ali sve su dovoljno napunjene da vam pružaju funkcionalnost koju trebate upravljati svojim blogom na vašem pametnim telefonima.

WebOS
WordPress za WebOS aplikaciju prilično je zastario i malo uništava poststrukturu. Naravno, sumnjam da još uvijek postoje mnogi ljudi koji još uvijek koriste WebOS.

Nokia Belle OS
Belle nema službenu WordPress aplikaciju, ali aplikacija treće strane pokušava popuniti prazninu. CutePress za Symbian / Belle dopustite da izvršite ključne zadatke za bloganje kao što su objavljivanje novih postova, upravljanje i uređivanje postova i stranica te umjerene komentare. Komentari se ne mogu uređivati.

Problem s CutePressom je da svaki tjedan ili tako, čini se da izgubio postavke veze na svoj self-hosted blog i morate ga ponovno podići od nule. Osim toga, nije tako robustan i jednostavan za upotrebu kao službena aplikacija. To čini Belle OS najslabija opcija za vas ako razmišljate o blogovima putem mobitela.

Također pročitajte: Nokia-Microsoft: Zašto ste svi netočno mrzili Stephena Elopa

Zaključci
Dobro je ipak vidjeti da dečki iza WordPressa zaista razumiju mjesto mobilnog u današnjem svijetu i podržavaju sve moderne platforme za smartphone.

Ako ste blogirali, to činite uopće s mobilnog uređaja i to putem bilo koje gore navedene aplikacije? Podijelite svoje misli.

Preporučeno
Ostavite Komentar