Glavni » general » Imenovanje Ibrahima Abba Gane za glavnog marketinga (CMO) za MTN Kamerun

Imenovanje Ibrahima Abba Gane za glavnog marketinga (CMO) za MTN Kamerun

general : Imenovanje Ibrahima Abba Gane za glavnog marketinga (CMO) za MTN Kamerun

Ibrahim Abba Gana imenovan je za glavni marketing direktor za MTN Kamerun, pridružio se ligi nekoliko nigerijskih stručnjaka koji su uspostavili globalno priznanje unutar MTN Grupe, sa sjedištem u Južnoj Africi.

Ibrahim ulazi u ovu ulogu s više od 12 godina iskustva u razvoju i provedbi komercijalne strategije, poslovanju i pohvalnoj praksi u prepoznavanju mogućnosti i vođenju operativne izvrsnosti s vrhunskim analitičkim kapacitetima. Prije tog imenovanja, Ibrahim je bio generalni direktor u poslovanju u grupi, usko surađujući s izvršnim direktorom poslovanja Grupe kako bi razvio poslovne strategije i nadgledao izvršenje i proračune.

Ibrahim je radio i kao generalni menadžer, Business Intelligence, MTN Nigerija, gdje je vodio preobrazbu poslovnih inicijativa. Bio je izravno odgovoran za vođenje strategije poslovne inteligencije kroz organizaciju / upravljanje podacima, strateško planiranje, uvide i upravljanje informacijama, modeliranje prihoda; Troškovima prodaje i kapitalnih izdataka te koordinaciju "posebnih projekata" s više dionika na razini C, diljem podjela.

Ibrahim je 2001. godine započeo svoju karijeru kao stručnjak za razvoj marketinških marketinških poslova u tvrtki m & m / Mars Hackettstown, NJ, SAD 2001. godine, gdje je bio odgovoran za analizu transakcijskih podataka o prodaji, planiranju potražnje za kategorijama, dizajnu marketinških aktivnosti / marketinških prijedloga i upravljanju učinkovitosti kanala. Kasnije se preselio u IBM Cambridge, MA, SAD kao konzultant za istraživanje tržišta, IBM Mindspan rješenja gdje je iskoristio napredne financijske modele, trendove industrije i tržišne čimbenike kako bi se kvantificirali veličinu i potencijal globalnog tržišta eučenja, što je globalna priča o uspjehu danas.

Ibrahim je nositelj MBA u marketingu i financija iz škole D'Amore-McKim School of Business, Sveučilište sjeveroistočnog Sveučilišta Boston, SAD, gdje je stekao razlike u vještinama poslovnih slučajeva i marketingu.

Također pročitajte: Specifikacije TECNO R7

Diplomirao je i na Sveučilištu u Greenwichu, London, UK.

Ibrahim je također ponosni student programa izobrazbenog obrazovanja Saidove poslovne škole, Sveučilišta u Oxfordu (The Oxford Advanced Management i Leadership Program), Program upravljanja vodama tvrtke Columbia Business School, New York i Duke's Global Advancement Program.

Ibrahim je nedavno priznat u 2012 kao jedan od nigerijskih 50 najboljih stručnjaka po 'This Day' novinama.

Preporučeno
Ostavite Komentar