Glavni » general » Apple nikad neće koristiti Beta oznaku na svojim proizvodima [Ažurirano]

Apple nikad neće koristiti Beta oznaku na svojim proizvodima [Ažurirano]

general : Apple nikad neće koristiti Beta oznaku na svojim proizvodima [Ažurirano]


U svom članku, iOS karte bit će sjajne za Apple (i korisnike Androida), Michael H. podnosi sljedeće:

Ipak, najveća je pogreška Applea na kojoj je Google uvijek pogrešno opirao na suprotnoj strani: pomoću Beta oznake. Apple nije tvrtka za koju se zna da pušta beta softver. Često, poznato je da je tvrtka koja drži softver malo predugo. Ali, ako je Apple mogao naučiti nešto od prošlogodišnjeg pokretanja Siri, to je da je ponekad Beta oznaka najbolji prijatelj, jer svi proizvodi ne mogu biti potpuno zreli.

To je detaljan članak i trebali biste pritisnuti gornju vezu i otići je i pročitati.

Slažem se da je Apple trebao predstaviti buggy i nezrelost Apple Mapsa koji je uključen u iPhone 5 kao beta proizvod. Svi to rade. Ali Apple neće. Polje distorzije stvarnosti nema mjesta za beta oznake. Na jednostavnom engleskom, superlativ je pretjerani način izražavanja (obično hvale). Apple je nesposoban predstaviti bilo koji od svojih proizvoda, bez obzira na to koliko je strašan, s takvim superlativama kao: nevjerojatna, prekrasna, revolucionarna i čarobna.

Što Apple Maps je sve
Jedna riječ: kontrola. Razbiti tu riječ koliko god vam se sviđa, ali kao i sve Apple, riječ je o kontroli. Michael je pogodio ovaj čavao u svom članku. Apple želi kontrolu nad korisničkim podacima, a samo bacanjem Google karata i pokretanjem njihovih podataka da bi se to moglo dogoditi. Nije da imam problema s tim.

Apple i beta?
Ali ovaj planet će se vjerojatno morati boriti protiv četvrtog svjetskog rata prije nego što Apple Incorporated ikada poda "Beta" oznaku na bilo koji njihov proizvod.

Također pročitajte: Konačno, Etisalat pridružuje 3G mobilnom klubu

Slikovni kredit

Ažuriranje (30. rujan 2012.)

Upravo sam rekao PhoneBoy da je gospodin, Appleov proizvod, nosio "beta" tag. Awwww, shucks! Evo ga:

Ovaj je članak upravo postao suvišan. Povučem.

Preporučeno
Ostavite Komentar