Glavni » general » Appleov posebni događaj 1. rujna 2010

Appleov posebni događaj 1. rujna 2010

general : Appleov posebni događaj 1. rujna 2010

Došlo je i nestalo Appleov poseban događaj za svoju glazbenu liniju proizvoda. To je godišnji događaj u rujnu za Apple koji je datiran na najmanje 6 godina. Mislim da je prikladno da barem vidimo ovdje u Mobility Nigeri. Osim najavljenih proizvoda za iPod, i tijekom ažuriranja iOS 4.1 ažuriranja. iOS je operativni sustav koji radi na iPhoneu i iPadu. IPad 3G ima ugrađeni GSM / 3G radio, a izaći će sljedeći tjedan i studeni. Ažuriranje 4.1 popravit će problem blizine s iPhone 4 i također sporom izvedbom iPhone 3G.

Glavna ažuriranja i najava mogu se sažeti u oko 5 područja revamp u njihovu liniju proizvoda.

1. iPod Touch
To je definitivno prošlo veliku revizija. Wi-Fi antena je još uvijek interni, stoga nemojte očekivati ​​da je antennagate problem koji je udario svoje veći brat, iPhone 4. Oporavak uključuje većinu ključnih značajki iphone 4, uključujući prednje i stražnje fotoaparate i podršku za Appleova tehnologija videochata s facetonicom. Ova četvrta generacija iPod Touch također se može pohvaliti tehnologijom Retina zaslona iPhone 4 i vitkim linijama tijela. Stražnja kamera ima HD video snimak i procesor koji ga napaja je isti procesor A4 (1 GHz) koji se također koristi u iPhone 4 i iPadu. Bit će dostupan ovaj tjedan za $ 229, $ 299 i $ 399 za 8GB, 32GB i 64GB respektivno.

Također pročitajte: Ruke na Power Plus banci One Plus 10.000mAh

2. iPod Nano i iPod Shuffle


One su također podvrgnute obnovi. Slike ove dvije linije proizvoda su kao gore.

3. iOS 4.1 i 4.2 pojedinosti
iOS 4.1 sada uvodi novu značajku pod nazivom GAMECENTRE. To je i aplikacija na iPhoneu, kao i skup API-ja za razvojne programere kako bi učinkovitije implementirali igre s više igrača u iPhone / iPod dodir. Jednostavno se može jednostavno izazvati neku drugu korisnicu ios 4.1 za igru ​​na primjer tako da iPod Touch ili iPhone postane snažan igrač.

Ostale nove značajke u sustavu iOS 4.1 uključuju fotografije visoke dinamičke duljine (HDR), prijenos cijelih HD videozapisa putem Wi-Fi veze, posudbe TV emisija i nekoliko glavnih ispravaka programskih pogrešaka. Visoke fotografije dinamičkog raspona su 3 fotografije snimljene u brzom slijedu s različitim rasponima ekspozicije, koje se zatim kombiniraju u jednu fotografiju čime se osigurava najširi raspon boja i ekspozicije. Brojni su bugovi također riješeni u iOS 4.1. Senzor blizine senzor je, primjerice, fiksiran s iPhone 4, kao i problemi s Bluetooth povezivanjem i kvalitetom zvuka. Nadalje, ažuriranje iOS 4.1 trebalo bi poboljšati tesku izvedbu na starijim modelima iPhone 3G.

iOS 4.2 će biti dostupan za iPad u studenom. IOS 4.1 značajke kao što su Game Center i HDR fotografije će doći na ipad (iako nema kameru), kao i AirPlay i bežični ispis.

Obje iOS 4.1 i 4.2 ažuriranja bit će besplatne vlasnicima iOS uređaja.

4. iTunes 10 i Ping
iTunes je Appleov softver za upravljanje medijima i softver za jukebox. Osim općenitih ispravki programskih pogrešaka i poboljšanja korisničkog sučelja, iTunes 10 sada također ponižava ping. Ping je opisao Appleov CEO Steve Jobs kao "Facebook i Twitter susreću iTunes". To je društvena mreža za glazbu i iTunes korisnicima omogućuje praćenje njihovih omiljenih umjetnika ili jedni druge. Gledatelji također mogu vidjeti što drugi kupuju ili međusobno popise za reprodukciju i pojavljivanja umjetnika.

Također pročitajte: Pogledajte ove zadivljujuće UNILAG večeri Fotografije s Lumia 1020

Trebala bih biti u mogućnosti dati kratak pregled na pingu jer sam se registrirala u društvenim medijima. Moje mišljenje je više od pozitivne nego ravnodušnosti!

5. Apple TV

Ovo je još uvijek "hobi" za Apple. Došlo je do velike promjene ovdje uz potpuno uklanjanje tvrdog diska za pohranu. To možete upotrijebiti za streaming medija s interneta na televizor. Uz Google TV također je na mjestu, ovo je izravna borba za vašu dnevnu sobu!

Zaključak
Ako me pitaš, trebao bih reći da je ovo dobar preuređenje dalekosežnih proizvoda od Applea. 4. generacija iPod Toucha teško je ignorirati, pogotovo ako vam se svidio iPhone 4, ali ga to ne može priuštiti zbog troškova.

Preporučeno
Ostavite Komentar