Glavni » general » Apple kaže da nema problema s prijemom; to je samo signalne trake

Apple kaže da nema problema s prijemom; to je samo signalne trake

general : Apple kaže da nema problema s prijemom;  to je samo signalne trake

Apple je upravo preuzeo obmanu na najvišu moguću razinu. Izrezat ću na potjeru. Apple kaže da iPhone 4 nema problema s prijamom, ali da svi telefoni imaju probleme u područjima slabog signala i to je samo da iPhone pokazuje dostupan signal na pogrešan način.

Iz Appleove izjave:

Nakon istrage, bili smo zaprepašteni da otkrijemo da je formula koju koristimo za izračunavanje koliko je stupnjeva signala snage za prikazivanje potpuno pogrešno. Naša formula, u mnogim slučajevima, pogrešno prikazuje još 2 šipke nego što bi trebalo za određenu snagu signala. Na primjer, ponekad prikazujemo 4 bara kada bismo trebali prikazivati ​​samo 2 bara. Korisnici koji promatraju kap nekoliko rešetaka kada prihvate svoj iPhone na određeni način najvjerojatnije su na području s vrlo slabom snagom signala, ali to ne znaju jer pogrešno prikazujemo 4 ili 5 bara. Njihov veliki pad u barovima je zbog toga što njihovi visoki barovi nikada nisu bili pravi na prvom mjestu.

Neispravne signalne šipke odgovorne su za odbijene pozive i odvojene podatke kada se iPhone 4 održava na određeni način? Ostatak ove kopije možete pročitati s web stranice jabuke.

Molim vas, kažite to marinama.

Preporučeno
Ostavite Komentar