Glavni » general » Appleov sljedeći iPhone može podržati bežično punjenje

Appleov sljedeći iPhone može podržati bežično punjenje

general : Appleov sljedeći iPhone može podržati bežično punjenje

Što mislite o bežičnom punjenju? Pa, sviđa li vam se to ili vam se svidjelo, bežični punjenje uskoro dolazi na naše mobilne uređaje. To bi objasnilo zašto se Apple upravo pridružio Wireless Power Consortiumu.

Čekaj, što je to? Wireless Power Consortium je multinacionalni konzorcij za tehnologiju (Wikipedia). Osnovan je 2008., a njegova je misija stvoriti i promicati široko prihvaćanje standarda sučelja Qi, koji se koristi za bežično punjenje na više proizvoda. Dakle, u osnovi, ovaj konzorcij želi da se sve napunimo bez kabela. I Apple im se pridružio. Znaš što to znači, zar ne? Dopustite mi da to napišem: to znači da sljedeći iPhone može doći bežičnim punjenjem. Yaay za Apple!

Svi znamo da bežični uređaji za punjenje nisu baš nova stvar; pakao, Samsung je imao tu značajku na neko vrijeme. Pa, prema analitičaru Vickyu Yussuffu, "uspjeh bežičnog punjenja usvajanja od Appleovih konkurenata je nešto što Apple više ne može ignorirati". Također je istaknula da prema anketi Apple potrošača, 90% tih dudes želite bežični punjenje. To je puno ljudi koji žele rezati veze s punjačima.

Moram reći u ovom trenutku da Qi bežični punjač je prilično cool. Pomoću ovog uređaja možete napuniti telefon putem bilo koje od dvije metode: induktivno punjenje ili rezonantno punjenje. Pa, do sada, Apple nije objavio najavu svojih planova za Qi standard. Međutim, izdali su izjavu koju sam proglasio njihovom povezanošću s Wireless Power Consortiumom. Također su izrazili uzbuđenje zbog mogućnosti suradnje s ostalim članovima konzorcija.

Također pročitajte: Windows 10 Mobile inačica 10586.164 sada se razvaljuje

Ostali članovi Wireless Power Consortiuma uključuju tvrtke Lenovo, LG, HTC, Huawei, Sony, Nokia i (iznenađenje ...) Samsung. To znači da su s Appleom sada u svojim redovima tvrtke s najvećim tržišnim udjelom u mobilnim telefonima članovi konzorcija. To također znači da sam u skoroj budućnosti, gotovo svi uređaji koje koristimo podržavat će bežično punjenje. Budućnost je ovdje, ljudi.

Preporučeno
Ostavite Komentar