Glavni » general » Apple iPad, jesmo li zaista potrebni? Drugi dio

Apple iPad, jesmo li zaista potrebni? Drugi dio

general : Apple iPad, jesmo li zaista potrebni?  Drugi dio

Kao završni dio članka, Apple iPad, zaista nam je potrebna? Prvi dio.

Zašto je Apple iPad učinio vrlo dobro
IPAD je jako dobro proveo vikend koji je prodao. Prodalo je više od 300.000 jedinica tijekom otvaranja vikenda i više od pola milijuna jedinica par dana kasnije. Zapravo, međunarodna lansiranje ipad moralo se odgoditi zbog količine uređaja koji se prodaje. Bila je doslovno prodavana u stado, i kao rezultat toga, na moju zabrinutost, međunarodni debi ipad morali su biti odgođeni. Vidiš, potražnja za ipad daleko je premašila opskrbu, više nego što se Apple mogao nositi.

Dakle, zašto je ipad tako dobro napravio? Sigurno mora biti jako dobro privući toliko pozornosti. Ljudi nisu budale da zalijevaju teško zarađeni novac samo da bi živjeli do Ludosti. Čak i, u trgovinama su se nalazili redovi kao što ste imali tijekom prodajnih vikenda iPhonea.

IPad je inženjersko postignuće. Bio je zamršeno dizajniran s godinama i godinama R i D kako bi pokazao za to. To je zamjena za laptop. Možete ga koristiti za slušanje glazbe, gledati filmove, pregledavati web, koristiti aplikacije za produktivnost, stvarati dokumente, igrati igre, čitati e-knjige, novine i stripove. Sve to možete učiniti dok se ležite i opustite na kauču ili na autobusu. Lagan je u usporedbi s punim prijenosnikom ili čak netbookom. Sigurno se uklapa u nišu. Ako volite iphone korisničko sučelje, ipad je čak i puno bolji. Iz videozapisa koje sam gledao, izgleda izvrsno, fluidno i spretno gledati. Teško je odoljeti da je posjedujete! Stoga ne krivim one koji moraju čekati u redu da ga kupuju ili rani korisnici.

Također pročitajte: Prijenos vremena emitiranja preko mobilnih mreža pomoću usluge Swap Naija

Natjecatelji iPada i "ubojica ipad"
Baš kao i iPhone, ipad je stvorio dugačak popis željenih ubojica "ipad". Prodaja je bila fenomen i, naravno, ostali proizvođači bi htjeli uhvatiti se u ludost. To je samo logično za njih. Vrhunske tvrtke poput Hewlett-Packard (HP) i Google već planiraju izaći s tablet računala na ipadu. HP je prošlog tjedna počeo procurivati ​​informacije o vlastitom računalu sa slatkom pločom u postovima na blogu i u videozapisima za gledatelje koji su objavljeni na usluzi YouTube. Očekuje se da će HP Slate biti isporučen do sredine godine. Druge tvrtke također ulaze u borbu. Dell je, kako se izvješćuje, razvija Streak, a Nokia, Acer i Lenovo Group također rade na tabletama.

Vjerujem da imaju puno posla ispred njih, ako se žele natjecati i pobijediti Appleov popularni ipad uređaj. To samo čini prostor tablet računala vrlo konkurentnim, a potrošači će imati mnogo izbora za to.

Zaključak
IPAD je revolucija. I isto tako i evolucija onoga što bi računalo postalo. To nije samo smanjena verzija bilo kojeg računala ili MAC operacijskog sustava X. Umjesto toga, to je intuitivan OS, s jednostavnim za rukovanje Korisničko sučelje s minimalističkim dizajnom i poboljšanjem preko iPhonea. Čuje se od isključivanja do pune snage u manje od 15 sekundi, a vaš posao brzo završite uz malo začepljenja prikladnog OS-a. Za razliku od onoga što imate u računalu i analogni telefonu, ipad je uglavnom u stanju čekanja i možete ga ponijeti i koristiti za manje od 3 sekunde od stanja čekanja. Ovo je očita prednost u odnosu na redovna računala.

Također pročitajte: Fero Iris Full Phone Specifications

IPAD je također sličan računalu. Možete gledati videozapise i čitati knjige na njemu, a možda čak i obaviti neki posao. Međutim, mnoge su vlasti kritizirale ga kao potrošački uređaj medijima, a ne medijski kreator. No, takva je kritika ekstremna. Zapravo možete dobiti neki posao na ipadu.

Vjerujem da, unatoč obnovljenom entuzijazmu tablet PC formata koji nije uspio uhvatiti u prošlosti, ne možete zaustaviti Apple, možete se samo nadati da će ga sadržavati. I čak s tim ovih dana, može se činiti malo previše tražiti. IPAD je sada popularizirao prethodni bubrežni faktor tabletnog računala i vjerojatno će voditi tempo. Uz uspješno lansiranje Appleovog iPada u propast svijeta tableta, tvrtka je transcendentalno najavila iphone OS 4.0 koja je mobilna nigerija bila ljubazna objaviti ranije. Što to znači jest da ipad može dobiti izuzetno. Uz dolazeće iteracije, to bi imalo izbora nego da se bolje i poboljšanje će ga dovesti da postane krajnji uređaj.

Preporučeno
Ostavite Komentar