Glavni » general » Apple dobiva licencu na 5G mrežnoj tehnologiji

Apple dobiva licencu na 5G mrežnoj tehnologiji

general : Apple dobiva licencu na 5G mrežnoj tehnologiji

Apple ispituje sljedeću razinu bežične tehnologije. Prema izvješću tvrtke Business Insider, tvrtka je podnijela zahtjev za eksperimentalnu licencu za novu bežičnu tehnologiju pod nazivom milimetarski val. FCC je odobrio i objavio ga u utorak. Ova tehnologija je ono što znamo kao 5G mrežu. U osnovi, Apple radi na 5G tehnologiji.

Apple je postavio temelje potrebne za testiranje 5G mreže u Kaliforniji. Tvrtka je postavila dućan u dva objekta: jedan je u neposrednoj blizini svog sjedišta 1 Infinite Loop, a drugi je u Milpitasu, Kalifornija. Apple će testirati valnu valnu duljinu milimetra 5G na oba web mjesta.

U svojoj dokumentaciji, Apple ističe da ovo testiranje neće trajati više od godinu dana. Međutim, znamo da 5G mrežna infrastruktura još nije na mjestu. Ali, možda će biti dostupan prije kraja Appleovog testiranja, tako da sljedeći iPhone ili bilo koji drugi mobilni uređaj tvrtke može podržati 5G mrežu.

Evo navoda iz izvješća:

"Apple Inc. nastoji procijeniti performanse mobilne veze u izravnom putu i višestrukim okruženjima između odašiljača baznih stanica i prijemnika koji koriste ovaj spektar. Ove će procjene dati inženjerske podatke relevantne za rad uređaja na budućim mrežama 5G bežičnih prijenosnika ".

Dobro je vidjeti da se Apple priprema za budućnost. U međuvremenu, mobilne mreže počele su raditi na tehnologiji 5G. T-Mobile je objavio vlastite planove, kao i Sprint. U međuvremenu, AT & T već neko vrijeme testirala 5G, zajedno s tvrtkom Verizon Wireless.

Također pročitajte: Samsung može slijediti Apple i početi iznajmljivati ​​telefone

Jedna od najvećih stvari koje treba paziti u tehnologiji 5G jest da će uređaji moći vjernije pristupiti širini pojasa nego što je trenutno moguće s mobilnim mrežama. Prema prijavi, jedan od bendova koje Apple namjerava testirati je frekvencija od 28 GHz, koja je namijenjena prijenosu Zemlje-svemir. Prema drugim izvješćima, Apple je formirao hardverski tim ljudi s iskustvom u svemiru i satelitskom dizajnu. Dakle, izgleda da Apple znači posao.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar