Glavni » general » Apple suosnivač, Steve Jobs umire u 56. godini

Apple suosnivač, Steve Jobs umire u 56. godini

general : Apple suosnivač, Steve Jobs umire u 56. godini

U ranim jutarnjim satima danas (nigerijsko vrijeme) upozorenje je došlo iz moje Twitter aplikacije. Bio je to cvrkut koji najavljuje smrt Stevea Jobsa. Prvo sam mislio da je to jedan od onih iPhone 4S viceva. Odbio sam to povjerovati dok nisam posjetio Appleovu web stranicu i vidio to na svojoj početnoj stranici:

Apple početnu stranicu u ranim jutarnjim satima danas

Steve Jobs je živio kao vizionarski vođa. Bio je ikona izvrsnosti i potpora tehnološkoj revoluciji. Promijenio je način na koji smo vidjeli svijet. Po mom mišljenju, svijet bi bio vrlo dosadan bez njega. Ja se šalim sa šeširom za Bill Gateov san o stavljanju računala na svaki stol, ali cijenim Steveov pogon da više stavim računalni uređaj u svaki džep.

Oni koji ne posjeduju bilo koji od Appleovih proizvoda vjerojatno nose uređaje koji su načinili imitatori ili produbljivi Steveovi izumi.

Steve je bio otac iNventions (iPod, iPhone, iThat iThat). Nema sumnje da je naš svijet učinio boljim.

Revolucionarni genij patio je od raka gušterače prije nego što je umro 5. listopada, samo dan nakon pokretanja Appleovog najnovijeg proizvoda (The iPhone 4S).

Nekima, "Steveova najveća ostavština je da je inspirirao jednu generaciju osnivača da vjeruju da i oni mogu promijeniti svijet. Svakako znači različite stvari različitim ljudima. Izvući inspiraciju iz njegovih inovacija i zasigurno ću mu nedostajati.

Smrt je jedino odredište koje svi dijelimo. Odmorite se u miru, Steve Jobs.

Preporučeno
Ostavite Komentar