Glavni » opće recenzije » App Review: Keke na Run 2 jedinstven je na svoj način

App Review: Keke na Run 2 jedinstven je na svoj način

opće recenzije : App Review: Keke na Run 2 jedinstven je na svoj način

Otkako je uspon Temple Run, došli smo vidjeti druge slične stilove, igre trkača. Angry Gran Run i Subway Surfers nalaze se među dugom popisu igara s istim konceptom, a također su malo popularni. Sada razmislite o jednoj od ovih igara koje se temelje na nigerijskom stilu - Keke na Run 2 je blizu.

Kao što je ranije spomenuto, ova igra slična je popularnom Temple Runu s nekoliko vizualnih razlika. Kada otvorite aplikaciju, dobit ćete mogućnost odabira vozila (Keke Napep), postoje četiri izbora za odabir. Prvi je besplatan, a trebate novčiće kako biste otključali ostatak. Isto vrijedi i za faze koje odaberete sljedeći. Postoji šuma, 4. kopno, plaža i most.

U osnovi, klizite na cestu i izbjegavajte prepreke dok podižete što je moguće više novca. Zatim možete sakupiti dovoljno novčića kako biste otključali druge tricikle i faze. Postoji i mogućnost kupnje novčića. Neke od zvučnih zapisa ovdje podsjećaju na one nastale u Nollywood filmovima. Lijepo.

Postoje oglasi unutar aplikacije koji se pojavljuju nakon rušenja automobila - ponekad prisiljavajući vas da reproducirate videozapis. Grafika i korisničko sučelje odgovara funkciji ovdje, iako bi bilo bolje ako bismo dobili više detalja. Pravilno preimenovanje faza također bi dobro. Možete preuzeti Keke na Run 2 OVDJE.

Preporučeno
Ostavite Komentar