Glavni » general » Pregled aplikacija: APC Situation Room za Windows Phone

Pregled aplikacija: APC Situation Room za Windows Phone

general : Pregled aplikacija: APC Situation Room za Windows Phone

APC Situation Room aplikacija za Windows Phone postavlja korisnicima da ažuriraju najnovije informacije o aktivnostima APC-a prije, za vrijeme i nakon predsjedničkih izbora. Ona također pruža savjete o glasovanju i omogućuje korisnicima interakciju sudjelujući iu anketama javnog mnijenja kako bi podijelili svoja stajališta o pritiscima pitanja tijekom izbora 2015. godine. Instalirao sam ga na moj Lumia 930 i uzeo je za centrifugiranje. Dođite i saznajte kako to dobro funkcionira.

Zadani prikaz aplikacije prilično je čarobna stranica koja pruža veze na različite dijelove aplikacije:

U gornjem desnom kutu aplikacije nalazi se gumb izbornika koji prebacuje gore navedenu nerazumnu početnu stranicu u sučelje poput Metro kada je dodirnete:

Po mom mišljenju, to je ono što bi trebalo biti početna stranica ili zadani izgled aplikacije. Ovo je Windows Phone, nakon svega, i lijepo se uklapa u dizajnerske znakove metroa. Razvojni programeri aplikacija trebali bi se potpuno riješiti sadašnje početne stranice i zamijeniti ga s ovim.

Naslovnica izdvaja, aplikacija je jednostavna i služi u svrhu pružanja informacija o predsjedničkom kandidatu APC-a, njegovom manifestu, kao i savjetima za glasovanje.

Ipak, neki se odjeljci ne prikazuju dobro. Slučaj u točki je dio sadržaja odjeljka " Što promjena sredstava ". Ovo je ono što izgleda odjeljak:

dodirivanje bilo kojeg od gore navedenih naslova otvara više informacija za čitanje korisnika.

Međutim, ovo područje odjeljka o promjeni sredstava nije dobro prikazano:

Također pročitajte: Airtel lansira svoju prvu 4G LTE mrežu u Africi

Što drugo slijeće

  1. Odjeljak Ankete o anketama ne radi
  2. Najnovije vijesti ne rade
  3. Videozapisi u odjeljku Volonterski se ne prikazuju
  4. Dok većina odjeljka Glasanje funkcionira, jedan odjeljak se ne prikazuje ispravno

Evo primjera videozapisa u odjeljku Volonterski odjeljak:

Ova dva odjeljka - Ankete i najnovije vijesti - ne prikazuju sadržaj:

Odjeljak Glasanje je bogat izvor glasova i savjeta. Ugrađene slike mogu se vodoravno zaokrenuti kako bi se pristupale nuggetsima informacija:

Međutim, čini se da ovo područje odjeljka Glasanje ima poteškoće:

APC Room Room Room aplikacija je lijepa inicijativa. Dobro je vidjeti političku stranku koja mobilizira mobilnu tehnologiju u svojim aktivnostima i kampanjama. Međutim, aplikacija treba odražavati izgled i osjećaj Windows Phone bolje. Iako je početna stranica najveći krivac, sve ostale stranice / odjeljci mogu učiniti s dodirom previše da se uklopiti u više s Metro's dizajn linije.

Čini se da interaktivne sekcije imaju pitanja i trebaju se raditi. Ankete i najnovije vijesti moraju raditi - i dobro raditi, uz svježe informacije na zaslonu.

Ako posjedujete telefon s pametnim telefonom Windows Phone 8 r 8.1, idite s aplikacije App. APC Situation Room.

Preporučeno
Ostavite Komentar