Glavni » general » App za svakodnevni život

App za svakodnevni život

general : App za svakodnevni život

Uporaba aplikacije sve je više na razini u Nigeriji i proklamirana je da je 2015 godina godina primjene. Sve više i više ljudi ovisi o aplikacijama od trenutka kada se probude kada napuštaju kuću i na putu do njihovih radnih mjesta i manevriranja kroz promet do sastanaka i održavanja sastanaka.

Prelaskom na trend početkom godine, Telekomunikacijski div, MTN je razvio i pokrenuo mobilnu aplikaciju My2015app. Ova aplikacija koja je namijenjena podršci slogana kampanje za robnu marku 2015. "Be Better" okupila je puno zamaha, posebno uz podršku svih veleposlanika marke i vrlo velike zajednice društvenih medija.

S sloganom "Better Me" za podršku, aplikacija se zasigurno gradi kako bi izdržala kritičare i sve izazove koje bi javnost mogla baciti u lice. Sadrži razne informacije koje se kreću od vijesti, zdravih, hrane, sportova itd. Za one koji bi voljeli istražiti ocean poduzetništva, tu je i kartica mogućnosti koja pruža različite mogućnosti u različitim sektorima. Ovo je također kartica koju će investitori pronaći korisni jer pruža informacije o tome koja područja je najbolje uložiti.

Ne samo da aplikacija neprestano ažurira korisnike, aplikacija korisnicima omogućuje odmah kupnju raznih proizvoda i usluga MTN-a, npr. Podataka, emitiranja i nekih proizvoda VAS poput tunera pozivatelja. Drugim riječima, uvijek ste povezani s prijateljima, voljenima i informacijama koje su vam potrebne za daljnji pomak u životu.

Također pročitajte: Nokia E90 versus Samsung i900 Pucanje fotoaparata

Brand je također otišao dalje stvoriti 3 jedinstvene planove pod nazivom "Better Me Bundle"

  • Ponuda dnevnih paketa koja se sastoji od 20 nacionalnih minuta + 15 MB + 35 nacionalnih SMS @ N250

    samo (* 123 * 4 * 1 * 1 #)

  • Mjesečna ponuda paketa koja se sastoji od 100 nacionalnih minuta + 100 nacionalnih SMS + 300 MB @

    N2, 015 samo (* 123 * 4 * 2 * 1 #)

  • Mjesečna ponuda paketa podataka koja se sastoji od samo 2015MB @ N2, 015 (* 123 * 4 * 3 * 1 #)
  • Možemo doista reći da je MTN predan tome da ovo bude godina "Bolje mi" za sve svoje klijente.

Preporučeno
Ostavite Komentar