Glavni » general » Predviđanje Nokia 808 PureView

Predviđanje Nokia 808 PureView

general : Predviđanje Nokia 808 PureView


Propustio sam izvrsnu i još uvijek opremljenu kameru od 12 megapiksela s ksenonskom bljeskalicom Nokia N8. Propustio sam se pomoću ugrađenog FM predajnika za ispumpavanje glazbe preko stereo zvučnika vozila kad sam u pokretu. Također sam propustio izvrsnu aplikaciju Nokia Maps s glasovnim navođenjem za one vremenima kada sam na putu.

Gore, zaista su zašto smatram željom uskoro objavljenog Nokia 808 Purview. Između ostalog, 808 ima 4-inčni ClearBlack zaslon, jednostavno sjajnu 41-megapikselnu kameru s ksenonskom bljeskalicom (ako nije Xenon, ne može biti isti kao Xenon) i FM predajnik koji uživam.

Jesam li spomenuo da postoji gumb za okidač hardvera? Od kralja N8 kamera, prošao sam kroz druge uređaje s dobrim fotoaparatima - i nitko od njih nema hardvera. Bummer pokušava uzeti pristojan autoportret s tim. Zatim tu je i stvar bez digitalnog zuma bez gubitka ... I pouzdan video / urednik fotografija na koji sam oduvijek ovisila.

Konačno, mogu imati najbolju kameru na bilo kojem telefonu i imati pravi gumb okidača s njim. Hvala, bogovi mobitela!

Nokia Belle Feature Pack 1
Ima puno drugih dobrih stvari. 808 je utovar koji pokreće Nokia Belle Feature Pack 1, koji je već izdan za uređaje poput 701.

Ova verzija Bellea ima bolji web preglednik s većom HTML5 podrškom, novim widgetima, poboljšanjima performansi i poboljšanjima u korisničkom sučelju.

Belle FP1 zapravo je kompetentan konkurent Android, po mom mišljenju. Bummer koji je direktor tvrtke Nokia zabrljao mnogo prije. Pa, 808 pluta moj brod i veselim se igrati se s njom. Sve dok Nokia uklanja izvanredne telefone kao što je ovaj, i dalje ću se veseliti dobivanju jednog.

Također pročitajte: Fotografije: Kathleen Ndongmo, Mister Mobility i mi-Fone

Drugi
Postoji još nekoliko stvari koje tražim u 808 PureView. Nadam se da je kvaliteta reprodukcije zvuka vrhunska (poput onog 701). Zasigurno ću propustiti ugrađenu hotspot, ali mogu živjeti bez toga ili pronaći put oko sebe.

Čekanje se nastavlja. Je li netko drugi veseli 808 PureView?

Preporučeno
Ostavite Komentar