Glavni » general » Još jedan pregled vijka - preglednik

Još jedan pregled vijka - preglednik

general : Još jedan pregled vijka - preglednik

Zahvaljujući Yomiu što me je upoznala s Boltom. Ne; a ne Usain Bolt, svjetski rekorder od 100m i 200m. Niti je Bolt psa iz animiranog filma istog naslova. Bolt je mobilni preglednik. Bio sam posve dojmljiv njegovim značajkama i brzo sam odlučio preuzeti, dajem probni rad i vidim kako se uspoređuje s Operaom Miniom.

Početna stranica je vrlo privlačna. Mnogo je bolji izgled nego Opera Mini s 3 kartice (Povijest, Favoriti i Feedovi) koji omogućuju brz pristup. Značajka pokazivača strelice, koja nedostaje u operi Mini, vrlo je korisna kada kliknete dalje. No, otkrio sam da ne možete uređivati ​​favorita, ali ih možete dodati samo njima.

Pregled cijelog stila PC-a je jedinstven i netko može cijeniti web stranice u svim svojim slave prilikom pregledavanja na mobilnom telefonu. Tekst je bio prilično malen za čitanje, ali u Postavkama postoji opcija u kojoj možete prilagoditi veličinu fonta tako da odgovara vašem gledanju. Jedna stvar koju sam našla razočaravajuće bilo je odsutnost mogućnosti sprečavanja učitavanja slika. Slike se učitavaju kao zadane. Pretpostavljam da to može biti zbog pregledavanja Full PC stila.

Što se tiče brzine, ne mogu kvantitativno procijeniti brzinu, ali moram reći da je usporediva s Operaom Miniom, iako mislim da je Mini brži. Neću se boriti protiv tehnologije kompresije podataka koje Bolt tvrdi da koristi za isporuku web stranica, ali još jedna nedostajuća značajka je mogućnost određivanja koliko je kb svake stranice koju ste učitali. Na Operi Mini, vidjeli smo detalje na dnu zaslona, ​​a tu je i značajka Informacije stranice u odjeljku Alati u programu Opera Mini.

Također pročitajte: Mobility Giveaway! Premium Nokia pribor tvrtke Monster i JBL

Na kraju, na vrhu zaslona nalazi se traka u Bolt Browseru koja prikazuje napredovanje prema postotku prilikom učitavanja web stranica. Međutim, primijetio sam povremeno da je zaglavio na 20% prije nego što je brzo završio. Ne znam je li to zbog mrežne veze ili veze s samim preglednikom.

Sve u svemu, za preglednik u beta fazi pokazao je da može pružiti konkurenciju. Dajem vam palac gore!

Preporučeno
Ostavite Komentar