Glavni » general » Druga pro-Symbian web stranica, World of Nokia zatvara

Druga pro-Symbian web stranica, World of Nokia zatvara

general : Druga pro-Symbian web stranica, World of Nokia zatvara

Nokia i Symbian sigurno gube mindshare na tržištu po alarmantnoj stopi. Donijeli smo vijest o zatvaranju Symbian-Guru. Pa, još jedan pro-Symbian, pro-Nokia web stranica, World of Nokia, najavilo je njegovo zatvaranje (zapravo prije Symbian-Guru najave).

Službene vijesti:

Softver i dalje ostaje pun bugova na ovim novim uređajima od 500 funti, a posljednja slama za mnoge ljude bila je katastrofa nazvana Nokia N97 koja je na 50 dolara mjesečno u Velikoj Britaniji neka mjesta za oslobađanje bilo previše precijenjena i samo jednom novi softver je izašao na prošlogodišnji Nokia World mogao ljudi konačno početi uzimajući ga ozbiljno ...... .. ali u isto vrijeme kao i najavljuje softversko ažuriranje najavljuju N97 Mini (opet isti telefon, ali samo bitova nedostaje i manji) i N900 koji također neće biti dobivanje MeeGo ažuriranja svatko se nada za.

Čini se da se to dogodilo u posljednje dvije godine, Android je započeo stvarno malen, ali s velikom idejom, slušao svoje korisnike i programere, a sada smo na Androidu 2.2 s uslugama koje bi i Apple htio razmisliti. Govoreći o Appleu, sljedećeg mjeseca trebao bi biti novi iPhone, koji će kao normalno biti glavni razgovor u pokretnoj industriji i biti uređaj na kojem će svi proizvođači pokušati pobijediti (kada je posljednji put netko nazvao uređaj N97 ubojicom?)

Stvarno gledajući mobilnu industriju na kojoj se preselila, ostali se igrači preselili s vremenom, a Nokia još uvijek povlači svoje pete, samo trebate vidjeti veliku količinu fanova Nokia koji su se dijelili s tvrtkom i preselili se na drugu platformu kao što su Android ili iPhone.

To je isti scenarij; samo iz različitih glumača.

Također pročitajte: 2016. će biti dug, dosadna godina za ljubitelje OS-a BlackBerry

Nokia nije mrtav. Symbian nije mrtav. Ali oni su sigurni da su oboje drijemati i predugo. To može biti vrlo skupi san. Nokia i Symbian moraju čitati između redaka.

" Rekao je Nuff .

Preporučeno
Ostavite Komentar