Glavni » general » Još jedan pogled na WindowsPhone OS

Još jedan pogled na WindowsPhone OS

general : Još jedan pogled na WindowsPhone OS


Sredinom 2010, nisam mislio da bi Microsoft mogao iskoristiti sve uzbudljivo s WindowsPhone-om. Međutim, budući da je moj posao da isprobam sve što se kreće, položio sam ruke na HTC HD7, 4, 3-inčni monstrum koji je pokrenuo WindowsPhone OS - i odmah se zaljubio. Microsoft mi je pokazao pogrešnu situaciju.

WindowsPhone korisničko sučelje jednostavno je čisto, elegantno i vrlo korisno. Po mom mišljenju, WindowsPhone korisničko sučelje tukao je sve ostalo u mobilnom prostoru (pročitajte: Android, iOS, WebOS i pre-Belle Symbian) s prednje strane (minus novi Nokia MeeGo korisničko sučelje koje tada nije bilo i koje sam ali pokušati). Od tada sam bio obožavatelj WindowsPhonea.

Ali WindowsPhone je bio ograničen nedostatkom nekih funkcija dostupnih na drugim OS-ima u to vrijeme. To uključuje: kopiranje i lijepljenje i više zadataka, među ostalima. Međutim, s izdavanjem WindowsPhone verzije 7.5 AKA Mango, te navedene značajke i 480 drugih poboljšanja su dodani na ovaj vrlo elegantan OS.

U slučaju da ste propustili vijesti, ovaj dugo očekivani ažuriranje za Windows Phone 7.5 Mango počeo je kružiti prema uređajima.

Sljedbenik ove stranice stavlja na raspolaganje svoj HTC HD7 koji radi s WindowsPhone Mangoom za igru ​​i pregledavanje, tako da možete očekivati ​​neke uzbudljive recenzije i članke dok pokušavam iscijediti sav sok iz ovog Mango.

Uključujući niže linkove na neke od mojih prošlih pregleda HTC HD7 kada je pokrenuo prvu iteraciju operacijskog sustava. Uživajte u njima dok čekate moje recenzije Mango.

  • HTC HD7 Windowsphone Prva pojavljivanja
  • Pictorial Mini pregled HTC HD7
  • Stvari koje volim o HTC HD7
  • Jesam li pouzdano preporučio Windowsphone iznad drugih OS-a?
Također pročitajte: Dodatni sok za cestu s Vantium Power kapsulom
Preporučeno
Ostavite Komentar