Glavni » general » Android korisničko sučelje može biti još seksi

Android korisničko sučelje može biti još seksi

general : Android korisničko sučelje može biti još seksi

Živimo u dobi seksi mobilnih korisničkih sučelja. Razmislite o novoj djeci na bloku, Windows Phone i BlackBerry 10. Iako Android je najfunkcionalniji mobilni OS daleko, to je UI samo tamo. Nisam veliki obožavatelj korisničkog sučelja Androida. Bilo je nekad ranije ružno, a nedavno se malo dotaknula da ne bude tako odbojna. Međutim, izgleda da mi se čini da postoji nada da mislimo na Android kao seksi.

Prije nekoliko dana primio sam obavijest o ažuriranju na pametnom telefonu, a nakon osam ažuriranja primijetio sam zajednički trend u ažuriranim aplikacijama - svi su postavili svježe, novo, seksi korisničko sučelje. Počeo sam se pitati je li ovo UI ne bi bilo lijepo kao budućnost Androida. Dotične aplikacije su: WordPress, Evernote i LinkedIn. Ako mi memorija služi pravilno, Google+, Facebook i Upravitelj stranica već su već imali ovaj UI. Evo snimki zaslona svake aplikacije:

Što se razlikuje od ovog novog izgleda? Prvo je akcijska traka horizontalna traka na vrhu, što vam omogućuje brzi pristup brojnim funkcijama na svakoj aplikaciji. Akcijska traka nije prilično primijenjena na isti način na svakoj aplikaciji, no tamo. Dodirivanje strelice uz logotip na radnoj traci otkriva Ladicu s izbornicima, taj okomiti stupac na lijevoj strani. Dodirnite stavke u ladici izbornika kako biste došli do vašeg posla (ili pregleda) prostora, tako da možete čitati, objavljivati ​​i / ili urediti!

Ovaj skup lijepih aplikacija na uređaju sličan je svježem zraku. UI je jednostavan, ali je sexier od običnog stari način stvari su učinili. Sigurno se osjeća seksi kao i WindowsPhone i BlackBerry 10. Sigurno seksualniji od iOS-a (istina je rečeno, iOS je stara škola sada - dosadno!). Možda će doći vrijeme kada će to postati jedinstven izgled i dojam za Android? Vrijeme će reći.

Također pročitajte: BlackBerry 10 potrošnja podataka: ne možete jesti torte & Have It
Preporučeno
Ostavite Komentar