Glavni » general » Android Savjet: Kako deinstalirati Bloatware aplikacije

Android Savjet: Kako deinstalirati Bloatware aplikacije

general : Android Savjet: Kako deinstalirati Bloatware aplikacije

Ovaj članak udžbenika vas vodi kroz praktične korake za deinstaliranje aplikacija Bloatware za Android smartphone. Kada je telefon upravo kupljen (osobito Android telefoni) i nakon prvog dizanja. Prolazite kroz aplikacije, odmah primijetite da su neki od njih korisni, a neki drugi nisu. Ove aplikacije koje smatrate korisnima za vas ne smiju biti nazvane " bloatware".

Ono što nazivamo bloatware može se razlikovati od osobe do osobe, ali se ipak svodi na neželjene aplikacije. Da biste mogli deinstalirati bloatware, morate biti ukorijenjeni. Ako niste, ovaj post nije namijenjen vama. Sljedeći korak je da biste dobili aplikaciju koja će vam pomoći da deinstalirate ove bloatware. Dobri primjeri su: Link2SD i ES File Explorer.

Upotrijebiti ES File Explorer kako bismo opisali postupak:

Korak 1: Otvorite ES File Explorer, dodirnite gornji desni izbornik, odaberite biblioteku i kliknite na APP .

Korak 2: Kliknite Korisničke aplikacije, pojavit će se padajući izbornik, Kliknite aplikacije sustava.

Korak 3: odaberite aplikacije koje ne želite i dodirnite Uninstall . Jednostavno pite!

Napomena: postoje osnovne aplikacije sustava koje ne biste trebali dodirnuti. Imaju uvijek ikonu logotipa Android na njima (pogledajte logotip na snimci zaslona koji je zaokružen zelenim bojama).

Postoji mnogo načina ili aplikacija koje se koriste za izvođenje ovog postupka. Upotreba ove aplikacije je u svakom slučaju jednostavna. Također čitajte - osjetite čarobne moći Link2SD-a. Može biti od pomoći.

Preporučeno
Ostavite Komentar