Glavni » general » Android savjet: kako se riješiti tekstova neželjene pošte

Android savjet: kako se riješiti tekstova neželjene pošte

general : Android savjet: kako se riješiti tekstova neželjene pošte

Jeste li očekivali upozorenje o bankovnom uplatu putem SMS-a, a MTN odabrao točan vremenski rok za slanje ne jednog, a ne dva, ali naviše od tri spam teksta? Nisi sam. U najmanju ruku, spam poruke su neugodno i posljednjih godina postaju sve više zastrašujuće. Jednom sam nazvao liniju za brigu o korisnicima kako bi se žalili na prijetnju, odgovor je bio da se ništa ne može učiniti.

Morala je duboko iskopati kako bi pronašao način ublažavanja ovog problema, i srećom, Go SMS Pro je došao do spašavanja. Najprije preuzmite i instalirajte Go SMS Pro iz svoje željene trgovine aplikacija ili ga potražite za vezu za preuzimanje i evo kako ćete ga postaviti:

  • Otvorite aplikaciju i dodirnite gornju lijevu ikonu koja izgleda kao rezervirano mjesto za avatara

  • Na popisu koji se prikaže odaberite opciju "blokada"
  • Dodirnite ikonu gornje desne (postavke)

  • Isključite "Obavijesti kada je blokirana poruka" i izađite iz aplikacije

Dodavanje brojeva na crnu listu

Kad god primite novu poruku neželjene pošte od oznaka 5030, 5021 i slično, bez otvaranja poruke:

  • Dugo pritisnite na njemu dok se zelena krpelja ne pojavi pored njega
  • Iz kontekstnog izbornika koji se pojavljuje pri dnu aplikacije odaberite "više"
  • Odaberite "Dodaj na crnu listu".
  • Odaberite "Ok".

Gornji postupak može se primijeniti i na prethodno primljene / čitane poruke, a sve prethodne poruke s bilo kojeg broja na crnoj listi bit će uklonjene iz pristigle pošte.

Idi SMS Pro ne sprječava slanje neželjenih brojeva iz tekstova, već presreće poruke s brojeva na vašem crnom popisu i onemogućuje njihovo dolazak u vašu pristiglu poštu. S isključenim obavijestima na crnoj listi možete živjeti u miru, bez zujanja glupih, irelevantnih poruka.

Također pročitajte: Apple povlači iOS 9.3 ažuriranje za starije uređaje; Pogledajte zašto

Njegovi učinci se primjećuju nakon što kažem mjesec ili dva nakon što morate blokirati gotovo sve neželjene brojeve, vaš zdrav razum će biti obnovljen. Imam 44 brojeve već na mojem popisu, a od tada su spam poruke stvar prošlosti.

Napomena urednika: Kažu da postoji mnogo načina ubijanja štakora, a to se odnosi i na gore navedeno. Postoje stotine ako ne i tisuće načina i aplikacija koje se koriste za blokiranje poruka neželjene pošte. I vi možete podijeliti s nama kako postupate s spamom. Zahvaljujući Dari Oladosu zbog toga.

Preporučeno
Ostavite Komentar