Glavni » general » Zakašnjenje telefona Android? Evo razloga zašto se to događa

Zakašnjenje telefona Android? Evo razloga zašto se to događa

general : Zakašnjenje telefona Android?  Evo razloga zašto se to događa

Imate li zakašnjelu Android telefon ? Je li vaš Android telefon slab ili zamrznut tijekom upotrebe? To je prilično čest problem, ali imamo informacije koje će vam pomoći da to riješite .

Čekanje tih dodatnih sekundi za telefon da odgovori na dodir vrlo je frustrirajuće iskustvo. Kada Android telefon zaostaje, visi ili zamrzne, osjećate se kao da ga ispustite s krova ili ga udarite uz zid. Ali, jesmo li mislili na uzroke ovog neprilagođenog ponašanja? Zašto bi Android telefon mogao zaostajati?

Mogla bi biti aplikacija, nakon svega postoji velika količina aplikacija koje možete preuzeti, a previše njih može naštetiti vašem uređaju. Ili bi to moglo biti nešto drugo. U nastavku je popis mogućih uzroka zaostajanja na vašem Android uređaju.

Što uzrokuje Android Phone Lag?

  • Instalirano je previše aplikacija: kada se previše aplikacija instalira na Android telefon, počinje davati pogrešku "niska interna memorija" uzrokovana mnogim instaliranim aplikacijama. Time se telefon zaostaje i zamrzava. Pogledajte moj susret s Infinix Hot Note.
  • Suvišne antivirusne aplikacije: Antivirusne aplikacije na Androidu beskorisne (više o tome pogledajte OVDJE), a to je gubitak telefonskih resursa. Ako instalirate još dva ili tri, negativni učinci na vaš Android uređaj. U popisu su također uključeni i upravitelji zadataka i aplikacije RAM-a.
  • Nizak RAM: Višezadaćanje previše teških aplikacija usporit će telefon. Pogotovo ako su memorije intenzivne. Dobar primjer: pokušajte razgovarati na BBM i WhatsApp istovremeno na Androidu s 512 MB RAM-a; dobit ćete točku. Dakle, ako koristite mali RAM uređaj, izbjegavajte pokretanje više aplikacija kako biste smanjili zakašnjelu telefonsku razinu Android.
  • Neispravna / lažna SD kartica: Većina puta, čak ni ne razumijemo razlog našeg telefonskog zaostajanja je loša mikro SD kartica koju koristimo. Lažna mikro SD kartica je problem za aplikacije instalirane na njemu, kada ima niske brzine čitanja / pisanja. Pročitajte više o mikro SD karticama OVDJE
  • Pokretanje / pozadinska procesa: Previše pokretanja ili pozadinske procese mogli bi vaš Android telefon postati pravi loš. Postupak pokretanja je aplikacija koja se otvara odmah kada se vaš telefon pokaže. Pozadinski procesi poput kontinuirane sinkronizacije e-pošte, automatske sigurnosne kopije, vremenske prognoze i sl. Mogu također rezultirati zaostajanjem.
  • Buggy Apps / ROM: Instaliranje bugskih aplikacija moglo bi usporiti vaš telefon. Live Wallpapers, 3D Launchers su dobri primjeri. Također je moguće da određene aplikacije odmah oplode vaš telefon. Techie dečki također znaju da će buggy ROM-ovi također usporiti performanse Android telefona.
Također pročitajte: GTBank Android aplikacija dobiva poboljšane sigurnosne značajke

Kao što je već spomenuto, Android telefon lag je relativno česta pojava. Sada kad znate čimbenike koji su odgovorni za tu pojavu, možete ga izbjeći što je više moguće pomoću pametnog telefona inteligentno.

Preporučeno
Ostavite Komentar