Glavni » general » Android One vlak prestaje u Africi; sada dostupan u Nigeriji i još 5 zemalja

Android One vlak prestaje u Africi; sada dostupan u Nigeriji i još 5 zemalja

general : Android One vlak prestaje u Africi;  sada dostupan u Nigeriji i još 5 zemalja

Već danas Google je najavio debi Android One u Egiptu, Gani, Obali Bjelokosti, Keniji, Maroku i Nigeriji. Implikacija je da će još više ljudi u Africi sada moći pristupiti visokokvalitetnim i pristupačnim pametnim telefonima koje podržava Google. Android Jedan pametni telefoni primaju automatska ažuriranja najnovije verzije Androida i dobit će Android M izdanje nakon objavljivanja.

Prvi smartphone Android One u Africi
Infinix HOT 2-X510 prvi je uređaj koji se pokreće na Androidu jedan u Africi, a dostupan je u svim navedenim zemljama, a posebno za N17, 500 ovdje u Nigeriji. Pogledajte Infinix Hot 2 X510 punu specifikaciju, kao i MobilityArena.com's Unboxing and Hands On.

Izvanmrežni YouTube reprodukcija
Google je također najavio da će u narednim tjednima većina YouTubea biti dostupna izvanmrežno u navedenim zemljama, što znači da korisnici mogu spremati videozapise u aplikaciji YouTube kada su na mreži s mrežom i gledati ih kasnije kada nisu na mreži - velika prednost za vrijeme s sporo povezivanje ili ponovno gledanje videozapisa bez upotrebe podatkovnog plana.

Preporučeno
Ostavite Komentar