Glavni » general » Android One pokrenut je u Gani, Microsoft stječe dvije tvrtke, a ostale vijesti koje smo propustili prošlog tjedna

Android One pokrenut je u Gani, Microsoft stječe dvije tvrtke, a ostale vijesti koje smo propustili prošlog tjedna

general : Android One pokrenut je u Gani, Microsoft stječe dvije tvrtke, a ostale vijesti koje smo propustili prošlog tjedna

Ispod je slom vijesti koje nismo uspjeli prijaviti prošli tjedan:

Google je upravo pokrenuo Android One projekt u Gani . To je učinjeno u suradnji s Infinix Mobility i Jumia Ghana. Kao što je izvijestio Pulse Ghana, pokrenut je i Infinix Hot 2. Ako se sjećamo, Google je, zajedno s Nigerijom, planirao gurnuti Android One projekt u još pet afričkih zemalja (Egipat, Gana, Google, Obala Bjelokosti, Kenija, Maroko),

Tijekom proteklog tjedna, Microsoft je stekao dvije tvrtke . Prva je Double Labs, proizvođači Echo Notification Lockscreen na Androidu. Prema Android Authority, planiraju integrirati značajke ove aplikacije na Microsoftove aplikacije koje koriste obavijesti. Microsoft je također kupio tvrtku Adallom za sigurnost u oblaku, a posao je navodno koštao 250 milijuna dolara. To je učinjeno u pokušaju jačanja njihovog stiska u oblaku.

Nakon pokretanja novih iPhona, Apple je također postavljen da pusti najnoviji softver - iOS 9 . Novi softver je rekao da značajka, inteligentno pretraživanje i poboljšanje Siri, poboljšanje performansi, Split-zaslona multitasking za ipad i sl. To će raditi na svim uređajima u mogućnosti to trčanje iOS 8, to uključuje i A5-based iPhone 4s i ipad 2. The softver će biti dostupan javnosti počevši od 16. rujna.

Jedinstvena usluga pod nazivom MyAds upravo je pokrenuta u Nigeriji . Aplikacija nagrađuje korisnike za prikazivanje ciljanih oglasa na svojim telefonima tijekom dolaznih poziva. Nakon instalacije aplikacije, registrirajte se s vašim telefonskim brojem i počnite zarađivati ​​bodove koji se mogu pretvoriti u vrijeme emitiranja. Aplikacija je trenutačno dostupna samo na Androidu.

Također pročitajte: Lumia 950 i Lumia 950 XL sada su službeno dostupni u Nigeriji

Google pronalazi put natrag u Kinu . Ako niste ranije znali, Kinezi ne upotrebljavaju nikakve Googleove usluge. Čak ni Android uređaji u Kini nemaju instalirane G-aplikacije. Ali to će se promijeniti. Phandroid izvještava da je Google skoro završio razgovore s kineskom vlašću kako bi uvela uklonjenu verziju Trgovine Google Play. Ovaj bi sadržavao samo aplikacije koje je odobrila kineska vlada.

Konačno, Oppo ima veze s Barcelona FC . Imajte na umu Oppo R7 Plus, upravo su napravili prilagođenu verziju uređaja s autoriziranjem Barcelona FC zvijezda Messi, Iniesta i Alves. Samo je 5.000 jedinica ovog telefona napravljeno i prihod od prodaje ide u FC Barcelona Foundation. Lijepo jedan tamo Oppo!

To je sve važne vijesti koje smo propustili prošli tjedan. Živjeli.

Preporučeno
Ostavite Komentar