Glavni » general » [Breaking] Android MarketPlace sada prihvaća kupnje iz Nigerije

[Breaking] Android MarketPlace sada prihvaća kupnje iz Nigerije

general : [Breaking] Android MarketPlace sada prihvaća kupnje iz Nigerije

Pa, ljudi, ovdje napokon, čini se! Android MarketPlace sada prihvaća kupnje iz Nigerije. Ovaj podatak je došao iz redovitog Mobility Nigeria, karmawa (kliknite da biste pogledali svoj MN socijalni profil), koji je danas uspješno kupio.

Ovo je tijelo Karmawine pošte za nas:

Bok ljudi,

Nadam se da je sve u redu s tobom, samo sam pregledavala mrežu Android aplikacija i vidjela da su sve cijene bile tamo u naira, kao što je već spomenuto na Mobility Nigerija i odlučio pokušati kupiti nešto, što znaš da radi pomoću nigerijskog izdanja viza posjetnica Ja trenutno preuzmem aplikaciju. Samo sam mislio da bi to bilo od interesa.

Lijepi Pozdrav,

Karmawa

A evo snimka zaslona potvrde Googlea:

Proveli smo vlastiti mali test i utvrdili da su plaćene aplikacije doista dostupne. Došlo je do onog dijela gdje smo primili obavijest da trebamo Google Checkout račun da biste dovršili kupnju. Budući da nijedan od nas ovdje nema Google Checkout račun, nismo mogli nastaviti.

Ako ste korisnik Androida i imate Google Checkout račun, pokušajte ga i vratite se nama.

Imali smo trgovine aplikacija Nokia / Symbian, RIM / BlackBerry i čini se da je Android potpuno otvoren za Nigeriju. Nadajmo se da je ovo dobro. Što više to bolje!

ažuriranje

Ovaj je razvoj pravi. Google je potvrdio putem tweeta da je kupnja aplikacija za plaćanje proširena na 26 novih afričkih zemalja, uključujući Nigeriju. Možemo vidjeti fanove Androida koji bacaju zabave diljem zemlje! Poklič!

Preporučeno
Ostavite Komentar