Glavni » general » Android Ice Cream Sandwich postavljen je za listopad / studeni

Android Ice Cream Sandwich postavljen je za listopad / studeni

general : Android Ice Cream Sandwich postavljen je za listopad / studeni

Sigurno ste čuli da je Googleov Android OS postavljen na drugo izdanje do listopada ili početkom studenog. Prvo sam to potvrdio kada je Googleov izvršni predsjednik izjavio na konferenciji Dreamforce (7. rujna) kako:

Imamo novi operativni sustav, koji je iz nekog razloga internacionalno poznat kao Ice Cream Sandwich, koji se objavljuje u listopadu / studenom, a koji su svi zaista uzbuđeni.

Rohan Shravan, izvršni direktor Notion Ink potvrdio je to na blogu svoje tvrtke prije dva dana. To je bio isti čovjek koji je odbacio oslobađanje Gingerbreada nekoliko dana prije službenog puštanja na slobodu.

Evo nekoliko osnovnih značajki koje možete pogledati na ICS-u:
  • Widget za promjenu veličine
  • USB hosting: fantazija koja vam omogućuje da spojite tipkovnice, miševe i kontrolere igara (kao što je Xbox 360 kontroler) "
  • Kompatibilnost Bakwarda
  • Praćenje lica
  • Unified OS (što znači da će se prikazivati ​​na tabletima i pametnim telefonima)
  • Budući dokaz

PS: Broj verzije za Ice Cream Sandwich još nije službeno objavljen. Međutim, možemo predvidjeti bilo što od sljedećeg: 3.5 ili 4.0. Potonji ima najviše glasova u ovom trenutku.

Koje druge značajke namjeravate vidjeti na uređajima koji će pokrenuti ovo izdanje? Što se mene tiče, nadam se da ću vidjeti Android smartphone koji će potrošiti manje izvora podataka. To, vjerujem, jedan je od glavnih 'odmakao-od!' faktori Android OS-a. Nadam se da Google rješava taj problem s novim izdanjem.

Preporučeno
Ostavite Komentar