Glavni » general » Android igre koje igram sada: 2. dio

Android igre koje igram sada: 2. dio

general : Android igre koje igram sada: 2. dio

Slijedom prvog dijela serije objavljenog prošlog tjedna na igrama koje trenutno igram, nastavit ću danas s ovim drugim postom.

Subway Surfers
Ovo je i prelaženje lijeve / desne igre s puno novčića, vlakova i skateboardova u njemu. Postoje brojne nadogradnje, nekoliko znakova i toliko mnogo snage za odabir. pa vas ova igra ne bi trebala nositi u bilo kojem trenutku.

Igra je nedavno ažurirana od World Tour New York Cityja do World Tour Rio i postoje vizualni tweaks, novi likovi i obična stara zabava uključena u ažuriranje. Ako volite brzu brzinu igre, onda je ova igra na vašoj uličici i trebali biste ga svakako provjeriti.

Preuzmite Subway Surfers iz Trgovine Google Play

Super Stickman Golf

Nisam onaj koji je zainteresiran za golf kao sport, ali ova igra čini ga tako izvan ovog svijeta da je teško ignorirati. Ozbiljno, to je doslovno izvan ovog svijeta dok igrate u prostoru / galaktičkoj ambijentu s vama što morate procijeniti kako snimate snimke. Ova igra je također nešto izazovna dok napredujete, jer vam daje apsolutno lude lokacije za vas kako biste dobili svoj golf.

Potrebno je svakako provjeriti ako ste u grafičkim puzzle igrama jer vas ova igra doslovce proteže u smislu razmišljanja o načinima snimanja loptice za golf.

Preuzmite Super Stickman Golf iz Trgovine Google Play

Aby pobjeći

Još jedna od omiljenih igara za ovaj tjedan je Aby Escape. Kada prvi put instalirate igru, morate igrati za kovanice kako biste otključali neograničen način iz kojeg možete napredovati kroz faze poput grada i uličice.

Također pročitajte: pametniji način upravljanja poslovnom tehnologijom

Koristi akcelerometar za pomicanje s lijeva na desno. Ima vizualnih zadivljujućih faza za prolazak, način igre i nekoliko power-up previše. Provjerite je li to vaša vrsta igre.

Preuzmite Aby Escape iz Trgovine Google Play

Izbjegavanje konopa

Još jedna igra na kojoj trenutno nalazim je Escape Rope. Odstupa od sustava koji se temelji na prelasku koji trenutačno prihvaća većina igara. To je igra poput Tarzana u kojoj morate hodati s jedne točke u drugu upotrebom užadi, Spider Man stilu. Postoji određeni uzorak igre i sa samo dovoljno vježbe trebali biste biti u mogućnosti da biste dobili ruku vrlo brzo.

Postoji samo pritužba koja mi se čini o igri, jer to nije multi-level igra i nakon nekog vremena možda se dosadno. Ipak, to je još uvijek dobra igra i svakako biste ga trebali provjeriti.

Preuzmite opciju Escape rope iz Trgovine Google Play

To je sve narode

To je sve za ovaj tjedan, dečki. Provjerite sljedeći tjedan za još Android igara. Nemojte zaboraviti podijeliti igre koje trenutno igrate na mobilnom uređaju. Živjeli!

Preporučeno
Ostavite Komentar