Glavni » general » Android distribucija July 2018: Oreo je na 12% Android telefona

Android distribucija July 2018: Oreo je na 12% Android telefona

general : Android distribucija July 2018: Oreo je na 12% Android telefona

Prošlo je gotovo godinu dana od objavljivanja Android 8 Oreoa i podataka Android distribucije za srpanj 2018. pokazuju da samo 12% Androidovih pametnih telefona vodi Oreo u ovom trenutku.

Android distribucija u srpnju 2018.: kako svi stoje

Od osam verzija sustava Android OS, Nougat (Android 7) najpopularniji je do danas, s udjelom od 31%. U nastavku su prikazane sve verzije stajališta:

  1. Android nugat: 30, 8%
  2. Android žalfica: 23, 5%
  3. Android Lollipop: 20, 4%
  4. Android Oreo : 12, 1%
  5. Android Kitkat: 9, 1%
  6. Android Jelly Bean: 3, 6%
  7. Android Ice Cream Sandwich: 0, 3%
  8. Android Gingerbread: 0, 2%

Android 8, 0 i 8, 1, od kojih obje čine Android Oreo, imaju nekakve prilike da urade najveći komad korisnika, ali to može postati još teže jer je Android P točno iza ugla. Kada P pronađe prve uređaje, sljedeći je cilj da ga što više gurnete.

Android Oreo, koji trenutno zauzima 4. mjesto, dobit će manje pažnje.

Android OS i dalje ima određenu udaljenost prije nego što može ukloniti fragmentaciju. Dobra vijest je da se više proizvođača pametnih telefona obvezuju na brže ažuriranje.

Osim toga, veći šansu čak i obuhvaćaju Android One program više nego ikad prije. Zapravo, vidimo početak pokretanja Android pametnih telefona s Android Oreom. To je prijelomno. U prošlosti se proračunski uređaji često šalju sa starijim verzijama softvera.

Nadamo se da će sve to biti prevedeno na više Android pametnih telefona koji bi tijekom vremena mogli ažurirati softver.

Preporučeno
Ostavite Komentar