Glavni » general » Androidov ugovor za prekid: preglednik / urednik dokumenata

Androidov ugovor za prekid: preglednik / urednik dokumenata

general : Androidov ugovor za prekid: preglednik / urednik dokumenata

Uživam u operacijskom sustavu i sučelju Android, bez obzira na njegove nedostatke. Jedan od onih nedostataka, kao što je spomenuto u mojim 10 grčevima o G1, je nedostatak dokumenta za pregledavanje / uređivanje dokumenata na brodu.

U početku to nije bio problem, jer sam bio siguran da ću moći dobiti aplikaciju treće strane da popuni ovo praznine. Na žalost, do datuma još nemam gledatelja i / ili urednika dokumenata na mojem G1, a ne izgleda da ću uskoro dobiti.

Ne; to nije zato što takve aplikacije nema za Android platformu. DataViz ima Documents To Go za Android, a tu je i Quickoffice za Android. No jedini način da ih kupite (ili čak preuzmete probnu verziju) dolazi s Android Marketa. " Velika onda ", mogli biste reći, " Zato idi naprijed i dobiti ih!

Ahem, problem je što plaćene aplikacije na usluzi Android Market još nisu dostupne za našu regiju. Da; trenutačno nitko koji ne upotrebljava Android uređaj u Nigeriji može još ništa kupiti na tržištu. Nisam siguran jesu li neka afrička zemlja trenutno na tržištu servisirana. Besplatne aplikacije su dostupne za preuzimanje iako - i strašno sam imala koristi od onih.

Oba DataViz i Quickoffice kažu da su njihove aplikacije dostupne samo putem Android tržišta. Nisam siguran kako će im to povrijediti da bi aplikacije bile dostupne za preuzimanje ili kupnju na svojim web stranicama. Jednostavno zvuči čudno da je njihovim potencijalnim korisnicima odbijen alternativna platforma za stjecanje.

U međuvremenu, i DataViz i Quickoffice nude preuzimanja probnih aplikacija i kupljenih aplikacija za ostale mobilne OS platforme izravno na njihovim web stranicama. Zašto je to čudno pristup verzijama Androida?

Također pročitajte: Što je DHL Express radi s džepnim i sve dodirnim računalima u Africi?

U svakom slučaju, ovdje sam zaglavi s izvrsnim uređajem, ali ne mogu učiniti nešto tako jednostavno kao pregledavati moje MS Word dokumente, bez puno ih urediti.

Posao-breaker? Stvarno?

Je li to posao za mene? Kladim se; to je. Nisam imao pametnog telefona u gomilama na kojima nisam mogla čitati Office dokumente, tako da je ovo vrlo ograničavajući za mene.

Provjera specifikacija nadolazećih Android uređaja, ne vidim ni preglednika ili uređivača dokumenata za te. Google, što se ovdje događa? Ovo je show-stopper, osim ako se, naravno, Android ne prodaje kao OS usmjeren na potrošače.

U tom slučaju, ja sam van, budući da pripadam poslovnom kraju. Sigurno sam pronašao još jedan razlog zbog kojeg ću se odlučiti za Symbian uređaj - i to je vrlo jak razlog.

Volim Android, ali ja sam fanboy bez platforme ili proizvođača. Koristim uređaje koji zadovoljavaju moje potrebe, posebno one najviše na mojem popisu prioriteta.

Iskreno, u ovom trenutku nisam zadivljen. Nakon upotrebe Androida, čini se da je bolno čak i ako koristite starije mobilne platforme poput Symbian i WinMo.

Ali koje alternative imam? Stoga moram moći čitati i urediti dokumente bez potrebe za dizanjem računala. U međuvremenu, moje srce će ići dalje i dalje za Android ... ljubavnik kojeg možda nećemo moći nastaviti za sada, na žalost

Preporučeno
Ostavite Komentar