Glavni » general » Android aplikacije i stalno ažuriranje

Android aplikacije i stalno ažuriranje

general : Android aplikacije i stalno ažuriranje

Nedavno sam prolazio kroz moju cvrkutnu liniju kada sam došla na tweet od Mister Mo o redovitoj aplikaciji za Android koja zahtijeva ažuriranja, evo niže:

Ažuriranja, ažuriranja, ažuriranja. Android aplikacije i njihova neumorna ažuriranja tjedan dana nakon tjedan dana. Uzdah.

- Mister Mo® (Mister_Mobility) 19. srpnja 2012. godine

I moj odgovor Spacyzumu i Mister Mo bio je ovo:

@spacyzuma Trebali biste se potruditi, većina ažuriranja su neophodna i učinkovito se pokreću aplikacija @Mister_Mobility

- Emmanuel Olalere (@ Emmagine79) 19. srpnja 2012

Ovaj post je ojačati ono što sam izjavio u mom odgovoru tweet. Android i, u stvari, bilo koji drugi operativni sustav, bilo mobilni ili stolni, trebaju ažuriranja, bilo da se radi o ažuriranjima aplikacija ili ažuriranjima operativnog sustava.

Može se tvrditi da Android aplikacije imaju začaraniji ciklus ažuriranja i da biste bili u pravu. No, to je uglavnom zbog činjenice da postoji bezbroj uređaja koji se nalaze na Androidu.

Ažuriranja su namijenjena za zakrpu bugova, rješavanje problema veze i većinu vremena poboljšavaju ukupnu aplikaciju. Zašto biste željeli upotrijebiti zastarjelu aplikaciju samo zato što se redovito ažurira? (i dobiva se bolje). To me zeznite zašto ne biste željeli učiniti nešto što pomaže pri pokretanju aplikacija na telefonu optimalno.

Ovo je moje 2 centa o pitanju redovnih ažuriranja Android aplikacija. Ako posjedujete uređaj sa sustavom Android i suočite se s istim problemom, što mislite?

Preporučeno
Ostavite Komentar