Glavni » recenzije » Problem LG G6 skenera otiska prsta je loša vijest

Problem LG G6 skenera otiska prsta je loša vijest

recenzije : Problem LG G6 skenera otiska prsta je loša vijest

LG G6 je admiralski brod od 2017. To je lijep i sposoban uređaj koji je lako voljeti. Ovdje možete pogledati našu recenziju na MobilityArena. No korisnici širom svijeta izvješćuju o poteškoćama s skenerom otiska prsta. Ovaj problem LG G6 skenera otiska prsta je loša vijest za vrlo simpatičan telefon.

Došli smo do tog znanja jer je prije nekoliko tjedana skener na našoj jedinici iznenada prestao raditi. Nakon niza ponovnog pokretanja telefona i pripreme, nismo bili bliži rješenju. Konačno smo skočili na web kako bismo pokrenuli pretraživanje. I doznali smo da nismo sami. Puno korisnika LG G6-a bavilo se istim problemom.

Također smo otkrili da postoje dvije kategorije poteškoća: jedna se temelji na softveru, a druga je temeljena na hardveru.

Čini se da je naša pogreška hardvera. Kada skener otiska prsta prestane raditi, izbornik otiska prsta nestao je iz Postavki telefona. Kao što smo ranije spomenuli, ponovo smo pokrenuli telefon nekoliko puta, ali nismo imali radosti. Skener LG G6 otisaka prstiju ne bi radio.

Problem izdavanja LG G6 otisaka prstiju je raširen

Konačno, pokrenuo sam on-line pretraživanje, i bio sam šokiran kad sam pronašao pritužbe o istom problemu koji je ležao na webu. Naša nije bila jedina jedinica s skenerom otiska prsta koji je iznenada prestao raditi.

Jedan izvor je rekao: "Ne vidim nikakav popravak kad pogledam na neku drugu web lokaciju, čini se da je to uobičajeni problem koji se odnosi i na G5".

Uzdah. To samo sranje. Problem s softverom odlazi s ponovnim pokretanjem ili čišćenjem nekih spremnika i slično. No, čini se da nema rješenja za problem hardverske pogreške osim dobivanja zamjenskog uređaja.

Također pročitajte: Nokia E7 Un-boxing

Trebali biste pročitati naš LG G6 pregled. To je sjajni, ali ovaj problem skenera otiska prsta loš je udarac uređaju koje sam volio. Pametni telefon koji košta koliko G6 ne bi trebao biti udario zbog ovakvog problema s hardverom.

Čini se da je problem LG G6 skenera otisaka prstiju bio rasprostranjeniji od onoga što sam prvotno mislio.

Preporučeno
Ostavite Komentar