Glavni » general » Jednostavan način (ili gore) za Windows Mobile

Jednostavan način (ili gore) za Windows Mobile

general : Jednostavan način (ili gore) za Windows Mobile

Windows Mobile je dugo priznat kao moćan mobilni operacijski sustav. Nažalost, ne čini se da su dečki u Microsoftu rano shvatili da sirovina nije sve što se događa s mobileOS-om. Appleov Mac OSx, Googleov Android, a nedavno i Palmov webski OS, s naglaskom da su dosljedno primili, pokazuju da, osim same snage, krajnji korisnik želi elegantno i korisno sučelje.

Činjenica: WinMo kao što je već godinama daleko je od jednostavnijeg korištenja. Microsoft je pokušao poboljšati WinMo korisničko sučelje s verzijom 6.5. Ali, čini se, ne odsiječe senf. A još nije dostupan na nekim uređajima. Dakle, sljedbenici WinMo nemaju izbora nego nadati se (i vjerojatno će se i moliti) da će WinMo 7 biti jako drugačiji.

Međutim, čini se da postoji jednostavan i logičan put za pretvaranje WinMo u užitak korisnika.

HTC-ovo domaće rješenje za stvaranje svojih WinMo proizvoda prilagođeno korisniku bila je teta WinMo korisnika i recenzenata. Zovemo TouchFlo 3D, elegantan, optimiziran za dodir i dobiva posao.

Lijevo: standardni WinMo čekanje; Desno: standardni TouchFlo 3D čekanje
Hoće li Microsoft razmotriti mogućnost plaćanja HTC-a za potpuno integriranje TouchFlo 3D u WinMo OS? To ne bi trebalo biti teško, s obzirom na to koliko je HTC otišao u provedbi ovog glazura na WinMo tortu.

Za mnoge trenutne WinMo korisnike, TouchFlo 3D jedan je od ključnih razloga zašto je njihovo iskustvo s mobilnim uređajima puno lakše. I zabava.

Bez obzira na to je li Microsoft preuzeo stazu koju sam preporučio, jedno je sigurno, bez obzira na sučelje koje Microsoft provodi za WinMo, uvijek će se ocijeniti koliko dobro funkcionira s TouchFlo 3D.

Također pročitajte: Mobilni telefon, internet i djeca: savjeti za roditelje
Preporučeno
Ostavite Komentar