Amino Max Hydrolyzate от Maxler

Хидролизатът Amino Max, произведен от немската компания Maxler, съдържа незаменими и незаменими аминокиселини. Те се получават от протеинов хидролизат (протеин). Добавката се приема по време на мускулна печалба и по време на периода на сушене. Предлага се препарат за таблетки за спортисти.

съдържание

  • 1 Ефект от приема
  • 2 Състав
  • 3 Как да приемате Amino Max Hydrolyzate
  • 4 отзива

Ефект от приема

Спортната добавка има многостранен положителен ефект:

  • ускорява процесите на възстановяване след тренировка;
  • инхибира катаболните процеси, протичащи в организма;
  • подобрява работата и издръжливостта по време на упражнения;
  • стимулира растежа на мускулните мускули.

Аминокиселините, които съставляват комплекса, засилват положителните ефекти на друго спортно хранене, приети едновременно с лекарството.

структура

Сервирането на Amino Max Hydrolyzate е 4 таблетки, които представляват 20 kcal. Те съдържат 8 грама аминокиселини. Пълният профил на аминокиселини може да се види на снимката. Той е представен както от взаимозаменяеми, така и от незаменими аминокиселини.

Как да приемате Amino Max Hydrolyzate

Специалистите на производителя препоръчват да се използва спортна добавка от два до три пъти на ден. Най-доброто време за приемане на комплекса е сутрин, както и 30 минути преди и непосредствено след тренировката. Таблетките се отмиват със сок или вода. Някои спортисти пият половин или пълна порция от лекарството преди лягане. Този подход за прием се практикува от състезаващи се спортисти.

Аминокиселинният комплекс Amino Max Hydrolyzate подобрява положителните ефекти от приема на други лекарства. Експертите на Maxler препоръчват следните комбинации:

  • с L-карнитин за подобряване на процесите на изгаряне на мазнини и запазване на мускулната маса, например L-Carnitine Comfortable Shape.
  • с суроватъчен протеин за придобиване на мускулна маса и увеличаване на силата по време на тренировка, например, с Ultrafiltration Whey Protein.

Спортна добавка с аминокиселини, получени от протеинов хидролизат, може да се приема постоянно. Лекарството не изисква колоездене или почивки. Добавката е абсолютно безопасна за здравето и не предизвиква отрицателни странични ефекти.

Отзиви

В различни сайтове, посветени на спортното хранене, можете да намерите много коментари за тези, които приемат добавката на аминокиселини, произведена от Maxler. Повечето спортисти реагират положително на лекарството. Те са доволни от високото немско качество и високото представяне, което добавката осигурява. Спортистите добре оценяват достъпната цена и ефективността на комплекса, както и факта, че в спортите няма ненужни компоненти.

Не всички отзиви за добавката са положителни. Някои спортисти са недоволни, че таблетките имат доста лоша миризма. В това свойство на таблетите няма нищо изненадващо. Протеиновият хидролизат в чистата му форма има неприятна миризма, така че за тези, за които този момент е от първостепенно значение и има желание да приемат добавка с приятен вкус, трябва да обърнете внимание на аминокиселините в прахообразна форма. Те включват хранителни подсладители и ароматизатори.