Amino Energy чрез оптимално хранене

Енергийният комплекс Amino Energy, произведен от американската компания Optimum Nutrition, е добавка, богата на бързо абсорбиращи се аминокиселини от организма, включително комплексът BCAA. Продуктът съдържа разнообразни стимуланти от естествен произход, както и компоненти, които активират производството на азот.

Комплексът е ценен източник на енергия. Той помага да се подобри качеството на умствената концентрация по време на тренировките, подобрява издръжливостта и качеството на възстановителните процеси. Добавката спира катаболизма и насърчава изпомпването. Приемът на продукта подобрява вашата производителност и обучение.

Amino Energy Complex на Optimum Nutrition няма ограничения. Спортистите могат да го вземат, независимо от целите си. Добавката е полезна както в периода на сушене, така и по време на масово повишаване. Без излишни калории. Една порция съдържа не повече от 10 килокалории. Комплексът може да се консумира безстрашно дори при най-строгата диета.

Състав на Амино Енергия

За всяка порция добавка, състояща се от 9 g от веществото, е необходимо:

  • протеин - 5 g;
  • въглехидрати - 2 g.

Калоричната порция не надвишава 10 kcal.

Комплексът съдържа пълен набор от аминокиселини, необходими на един спортист да има добро изпомпване, повишаване на издръжливостта, увеличаване и възстановяване на мускулната тъкан. Наред с аминокиселинния компонент, добавката съдържа и енергийни вещества, включително кофеин, зелен чай, както и микроелементи, които допринасят за подобряване на умствената концентрация при тренировки.

Как да приемате Amino Energy

Според препоръките на производителя, Amino Energy трябва да се приема три пъти на ден. Първият път комплексът се пие сутрин, след това преди и след тренировката. За да приготвите порция, в два милилитра вода или сок се развъждат две лъжички от продукта.

Сутрешният прием веднага след събуждането ви позволява да потиснете нощния катаболизъм и да се възстановите по-бързо. Преди тренировка се препоръчва да изпиете подготвената част от добавката за половин час. Това ви позволява да постигнете добър енергиен тласък и да увеличите ефекта от изпомпването. Използването на комплекса след приключване на урока допринася за по-доброто възстановяване.

Професионалните спортисти доста често заедно с Amino Energy от ON приемат други комплекси. Комплексът обикновено се добавя към гейнери или протеинови шейкове. Някои спортисти комбинират добавката с креатин. Вкусовите качества на въпросната енергия са доста високи, а миризмата е много приятна. Комплексът не представлява никакви странични ефекти или опасности за здравето. Няма смисъл да увеличавате дозите над препоръчаната от производителя доза. Това няма да доведе до подобряване на показателите, които ще останат на същото ниво като при нормалната норма.

Производителят съветва повишено внимание при използване на добавката за непълнолетни по време на бременността. Комплексът трябва да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Amino Energy Reviews

Повечето спортисти, които коментират опита от приема на добавката, реагират на комплекса по положителен начин. Мнозина отбелязват факта, че при закупуването на продукт няма нужда да се купуват индивидуално преди тренировка и аминокиселини. Добавянето на комплекс към гейнер или протеинов шейк, както пишат спортистите, може значително да увеличи напредъка по поставените от спортиста цели. Не без отрицателни отзиви. Има такива, които твърдят, че добавката не действа като енергийна добавка, когато теглото на спортиста е над 100 килограма.

Amino Energy се предлага в различни вкусове. Ако анализирате отзивите, оставени от спортистите, можете да разберете, че най-популярната е добавката с диня и грозде. Комплекс с вкуса на зелена ябълка или плод, малко хора я харесват. Повечето трениращи спортисти като цяло са доволни от продукта, а фактът, че той не причинява храносмилателни проблеми и няма оплаквания от странични ефекти, е особено важен.