Amino 5600 от Scitec Nutrition

Amino 5600 е сложен препарат, който включва цял куп аминокиселини, както незаменими, така и незаменяеми. Той е предназначен за бързо възстановяване на спортистите и осигуряване на растеж на мускулите. Съставът на съставките е подбран по такъв начин, че в условия на активен начин на живот, да получите максимална полза от такава добавка на аминокиселина.

Съставът на лекарството съдържа всички полезни аминокиселини, включително BCAA, които са толкова търсени от спортистите. Основният компонент на Amino 5600 е висококачественият суроватъчен протеин.

съдържание

  • 1 Дестинация Amino 5600
  • 2 Състав на Amino 5600
  • 3 Как да приемате Amino 5600
  • 4 отзива

Дестинация Amino 5600

Добавка, състояща се от набор от аминокиселини, се приема както в условия на активен растеж на мускулна маса, така и в условия, когато трябва да се отървете от излишното тегло. Ако има активна фаза на увеличаване на обемите на мускулната тъкан, тогава лекарството ще ускори процеса на възстановяване, ще увеличи работоспособността при тренировки и ще подобри показателите за сила. Когато трябва да се отървете от излишните мазнини, това лекарство също ще бъде в търсенето, тъй като ще помогне за запазване на мускулните обеми по време на тренировъчни периоди и ще облекчи ефекта от катаболизма.

Amino 5600 е особено ефективен в комбинация с други продукти за спортно хранене. В тази връзка спортистите правят точно това, като приемат набор от аминокиселини с протеини, гейнери, креатин, L-карнитин, както и други хранителни добавки, включително изгарящи мазнини.

Съставът на Amino 5600

След като приеме една доза, която се състои от 4 таблетки, спортистът получава:

  • 4 грама протеин.
  • 16 калории.
  • 700 mg BCAA.

На снимката вдясно има възможност да се запознаете с аминокиселинния комплекс.

Как да приемате Amino 5600 правилно

Разработчиците на лекарството се съветват да приемат лекарството 3-4 таблетки, 3 пъти на ден. В този случай една порция се състои от 3-4 таблетки. В тренировъчните дни е препоръчително да приемате хапчета сутрин, половин час преди началото на тренировката и веднага след нейното приключване. При липса на тренировки, аминокиселините се приемат не повече от 2 пъти на ден, между храненията.

Amino 5600 аминокиселини се използват редовно, без особени цикли или прекъсвания. В случаите на правилно приложение не могат да се получат странични ефекти.

Професионални и опитни културисти едновременно консумират до 8 таблетки, без никакви последствия за здравето. За да постигнете максимален ефект, производителят препоръчва приема на аминокиселинния комплекс в комбинация с изолатор на суроватъчен протеин - 100% суроватъчен изолат или креатин - креатин монохидрат 100%.

За тези, които предпочитат да използват чисто BCAA, тогава има възможни опции:

  • BCAA 6400 (таблетки).
  • BCAA Xpress (прах).

Отзиви

Scitec Nutrition е основен доставчик на спортно хранене, така че се грижете за своята репутация, като предлагате само висококачествени и ефективни добавки за спортно хранене. Като доказателство за това повечето коментари относно употребата на Amino 5600 аминокиселини са изключително положителни. В допълнение към ненадминатото качество и високата възвръщаемост, спортистите посочват удобна форма под формата на таблетки, липсата на проблеми с храносмилателния тракт и бързата смилаемост.

Освен това повечето потребители отбелязват добро съотношение цена / качество в сравнение с развитието на други компании. На фона на положителните отзиви много спортисти твърдят, че без правилно, здравословно хранене и постоянно, упорито спортуване, не трябва да се очакват чудодейни ефекти от таблетки или прахове.