Glavni » general » Amberovo ažuriranje skinuto, ali nije bilo moguće otvoriti (8018830f) na Lumia 920

Amberovo ažuriranje skinuto, ali nije bilo moguće otvoriti (8018830f) na Lumia 920

general : Amberovo ažuriranje skinuto, ali nije bilo moguće otvoriti (8018830f) na Lumia 920

Bio je to uzbudljiv trenutak kada sam prije sat vremena dobio obavijest o ažuriranju na Lumia 920. Imala sam aktivnu Wi-Fi vezu i pokrenula je preuzimanje.

Preuzimanje je prošlo glatko, nakon čega sam dobio sljedeću poruku o pogrešci:

Ažuriranje je preuzeto, ali nije bilo moguće otvoriti. (8018830f)

Provjerili smo postavke telefona kako bismo bili sigurni da su u redu, a također provjerili da imam dovoljno slobodnog prostora za pohranu. Imam 5, 3 GB besplatnog, što je više nego adekvatno. Dakle, pokrenuo sam preuzimanje drugi put i dobio istu poruku o pogrešci. Brzo pretraživanje na mreži otkrilo je da vrlo veliki broj korisnika Lumia 920 ima isti problem. Iz onoga što sam pročitao, teško resetiranje telefona ne pomaže. Također sam ustanovio da postoje dva moguća načina:

1. Bljeskajte uređaj ručno sami i izgubite sve podatke na njemu
2. Pošaljite svoju 920 Nokia Care (gdje sumnjam da će vam biti bljesnuto, i dalje ćete izgubiti sve podatke o njemu)

Osobno, dani ručnih treptaja telefona već su odavno završeni. Previše sam star za neke od tih geekija. Kad imam vremena, možda ću poslati 920 na Nokia Care. Život ide dalje. Navesti našeg Gospodina u knjizi Mo četvrte četvrte, stih 1, "Čovjek neće živjeti samo Amber, već ..."

Postoji li netko tko živi u Nigeriji koji je primio Amberovo ažuriranje na svoj Lumia 920? Kako je prošlo? Ako ste se upustili u tu pogrešku i pronašli drugi način oko nje, učinite to isto.

Također pročitajte: Anketa: Biste li kupili BlackBerry telefon s Androidom?
Preporučeno
Ostavite Komentar