Glavni » general » Amazon's Tablet: Malo je vjerojatno da će se natjecati s iPadom

Amazon's Tablet: Malo je vjerojatno da će se natjecati s iPadom

general : Amazon's Tablet: Malo je vjerojatno da će se natjecati s iPadom

Nema više vijesti da će Amazon uskoro ubrzo pokrenuti low-cost Android tablet (nazvan Amazon zapaliti). Pa, mislim da svi trebamo vidjeti što ima za ponuditi prije nego što se počnemo radovati nad njom. Od onoga što sam dosad pročitao o tome, to nije toliko sredstvo koje mi vrijedno velika svjedočanstva. Prema MG SIEGLER-u ​​koji je položio ruke na nju u Amazonovoj verifikacijskoj jedinici za testiranje (oko sat vremena), na uređaju se mogu predvidjeti sljedeće značajke:

  1. To će biti 7 "tablet s" dvosmjernim "multi-touch kapacitivnim zaslonom (a ne 10 prsta poput iPada).
  2. Amazon zapaliti neće imati fotoaparat.
  3. Neće se prikazati slučaj Googleov Android Market; niti će s njom doći ni jedna Googleova aplikacija. Android Market na Amazonu zamijenio je redoviti Google Android Market.
  4. Na površini uređaja neće biti fizički gumb.
  5. Uređaj je prvenstveno usredotočen na Amazonove usluge (mislim). Amazon trgovina sadržaja unaprijed je instalirana i "samo jedan klik". Reproduktor glazbe bit će Amazonov Cloud Player i igrač filma bit će Amazonov Instant Video player.
  6. Jedna od glavnih značajki za koju mislim da bi mogla privući korisnike (posebno korisnike Amazonaca) na ovaj uređaj jest da dolazi s besplatnom pretplatom na Amazon Prime.
  7. 6 GB unutarnje memorije.
  8. To će izgledati slično igralištu.

Amazon Prime je program članstva koji vam i vašu obitelj daje neograničenu brzu dostavu, kao što je besplatna dvodnevna dostava i jednodnevna dostava za 3, 99 dolara po artiklu na svim nabavljenim kupnjama za godišnju članarinu od 79 USD. Amazon premijer članovi mogu uživati ​​u trenutačnim videozapisima: neograničen, komercijalni, instant streaming tisuća filmova i TV emisija putem Amazon Instant Video bez ikakvih dodatnih troškova.

Pitanje koje imam za Amazonu o besplatnoj pretplati je to što ako kupac već ima premijeru pretplatu? Hoće li vratiti novac ili što?

Također pročitajte: Tuesday blues: Žongliranje pristup internetu

Prema pouzdanim izvorima, Amazon zapaliti će koštati 250 dolara.

MG Siegler opisuje ono što je vidio:

Sučelje je sve Amazon i zapaliti. Crno je, tamnoplavo i hrpa naranče. Glavni zaslon je karusel koji izgleda kao Cover Flow u iTunesu koji prikazuje sav sadržaj koji imate na uređaju. To uključuje knjige, aplikacije, filmove itd. Ispod glavne vrtuljke nalazi se pristanište za označavanje svojih omiljenih stavki na jednom mjestu na kojem je lako pristupiti. Kada vodoravno okrenete uređaj, podnožje se nestaje ispod poklopca.

Iznad pristaništa nalazi se traka statusa (vrijeme, baterija, itd.) I to se u obliku daske za obavijesti. Kada aplikacije imaju ažuriranja ili kada su nove pretplate spremne za prikaz, ovdje se prikazuju. Na vrhu trake prikazuje se poruka "YOUR NAME's Kindle", a zatim broj obavijesti koje imate u svijetloj naranči. Izgleda prilično lijepo.

Međutim, od onoga što sam dosad pročitao i čuo, Amazon se ne namjerava natjecati s Appleom uvođenjem ovog specifičnog zapaljivog materijala (može biti inačica od 10 inačice). Amazon Kindle će se snažno natjecati protiv Barnes i Nobles 'Nook Color.

Nijedna slika ovog uređaja još nije iscurila. Očekuje se da će do tržišta doći do studenog.

Pa, što mislite o ovom uređaju? Vrijedi li vam na popisu želja?

Preporučeno
Ostavite Komentar