Glavni » general » Amazon Appstore dolazi na BlackBerry 10

Amazon Appstore dolazi na BlackBerry 10

general : Amazon Appstore dolazi na BlackBerry 10

Kao odgovor na potražnju za većim brojem aplikacija od strane korisnika BlackBerry 10, BlackBerry je najavio da je sklopljen ugovor s tvrtkom Amazon da unaprijed instalira Amazon Appstore na BlackBerry 10 uređaje. To znači da će više od 200.000 Android aplikacija biti izravno dostupne BB10 korisnicima. Appstore se očekuje s verzijom 10.3 BlackBerry OS-a. Amazon Appstore će surađivati ​​s BlackBerry AppWorldom na uređajima BlackBerry 10.

Uređaji BlackBerry 10 već su u mogućnosti pokrenuti Androidove aplikacije. Pristup Amazon Appstoreu olakšava preuzimanje i instaliranje tih aplikacija s minimalnim problemima.

Video i glazba previše

Više informacija iz najave:

Osim većeg izbora aplikacija moći ćete pristupiti uslugama videozapisa i glazbe putem brojnih popularnih usluga trećih strana dostupnih putem Amazon Appstorea i BlackBerrya Worlda. Dok BlackBerry World nastavlja pružati glazbene i video usluge putem aplikacija trećih strana - opet vam daje više izbora za vaš vrijedan sadržaj - 21. srpnja zatvaramo glazbene i video dionice naše trgovine. Ne brinite! Prethodno preuzeti sadržaj bit će dostupan nakon tog datuma putem MyWorlda.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar