Glavni » general » Jesam li pouzdano preporučio Windowsphone iznad drugih OS-a?

Jesam li pouzdano preporučio Windowsphone iznad drugih OS-a?

general : Jesam li pouzdano preporučio Windowsphone iznad drugih OS-a?

U posljednjih nekoliko dana puno me tweetova na Twitteru okrenulo oko HTC HD7 koji trenutno pregledavam i Windowsphone 7 mobile OS na kojemu se pokreće.

Evo brzog zbrinjavanja nekih mojih najnovijih tweeta:

Kada je riječ o multimediji, # NokiaN8 je teško pobijediti. Glazba i kamera na # HD7 nemaju šanse!

Zapravo, teško je biti impresioniran glazbom i kamerom na većini drugih telefona nakon što upotrijebite # NokiaN8. Vrlo teško.

Tipkovnica na HTC HD7 je dobra, ali jede toliko mnogo zaslona! To je vjerojatno i zašto je dobro.

Svatko tko je vidio korisničko sučelje #Windowsphone je to volio. Nekako, svatko cijeni jednostavnost. Bez riječi je riječ.

Nakon korištenja # WP7, osjećam se bolno vratiti se na bilo što drugo, bilo da se radi o #iOS, #Android, #Symbian, #Bada ili #WebOS.

Bio sam #WindowsMobile fan za svestranost. #Windowsphone je napravio fan od mene zbog svoje jednostavnosti i elegancije. Ludi svijet!

Tko želi moj # NokiaN900 za samo N55, 000? Holla. Nemam vremena da dobijem #Windowsphone.

Konačno, netko me pitao: " @mobilitynigeria Jeste li pouzdano preporučili #Windowsphone iznad drugih OS-a?

Ljepota ne biti lojalist ili fanboy za bilo koji mobilni operativni sustav je da ja mogu vidjeti pro i kontra od platforme jasnije nego što većina može - i može govoriti o obje strane platforme u istom dahu. Nije važno koliko značajki OS-a ili uređaja nalazim intrigantan, ne zatvaram oči na svoje pogreške i nedostatke. Ne živim u bilo kojem ludom raju.

Također pročitajte: Mišljenje: Windows 10 Mobile nije profitabilan poput iOS-a, već pametan potez

Na mobilnim uređajima i operacijskim sustavima ne postoji veličina. Razlikuju se potrebe ljudi po vremenu. Od onoga što danas vidim na tržištu smartphone uređaja, imamo mashup različitih OS-ova s ​​različitim snagama i slabostima. Nitko ne može s pravom reći da je superiorniji drugima. Ono što imamo su uređaji i platforme koji su superiorniji na jedan način i prohodni, dobri ili hrabri u drugima. Omjeri aspekata razlikuju se, ali to je uglavnom slika.

Ako želite da OS koji radi sve (čak i ako ih uvijek ne čini dobro ili izgleda privlačan), znate gdje izgledati. Ako želite operativni sustav s legionom aplikacija na svojim prstima, znate gdje potražiti. Ako je ono što tražite je otvorenost, postoji i OS. Ako želite uske poruke, društveno umrežavanje i integraciju izravnih poruka, za to postoji operacijski sustav.

Naći ćete gore u različitim nijansama, i ako ćete tražiti ono što zadovoljava vaše potrebe, to ćete učiniti sasvim u redu. Dakle, natrag na Windowsphone i pitanje na koje me pita.

Moj odgovor: Ne. Pouzdano preporučujem Windowsphone korisničko sučelje iznad drugih. Nedostaju i drugi aspekti Windowsphonea.

Evo moje preporuke za Windowsphone 7

Ako ono što potiče vaše hormone je korisničko sučelje koje je jednostavno, čisto, slatko, neukrotivo i elegantno na OS-u, koji svoj posao čini glatkom (i možete živjeti s ostalim ograničenjima OS-a), tada Windowsphone 7, Zasad.

Usput, ako već niste, slijedite @mobilityblog na Twitteru.

Također pročitajte: BlackBerry KEY2 LE Specs: Je li ovo jeftin Key2?
Preporučeno
Ostavite Komentar