Glavni » general » Altos Adventure: Adrenalinski nalet planinskog klizača

Altos Adventure: Adrenalinski nalet planinskog klizača

general : Altos Adventure: Adrenalinski nalet planinskog klizača

Na Google Playu ima mnogo pustolovnih igara, a mnogi od njih su doista zabavni. Međutim, Altos Adventure ima dodatni element adrenalina s njom. Na površini, ova igra izgleda jednostavna. Sve što trebate učiniti je uputiti snowboardera Alto prema podmorskoj planini. Međutim, kao i većina stvari koje se čine lako na papiru, nije tako jednostavno.

U ovoj igri, pridružite se Altou i njegovim prijateljima dok se upućuju na beskrajnu odiseju za snowboarding. Putujete preko prekrasnih alpskih brda svoje izvorne divljine, i kroz susjedna sela, drevne brežuljke i dugo napuštene ruševine. Također, morate spasiti odbjeglu Llamu, skakati preko zastrašujućih gušama i nadmudriti planinske starješine. Altoova avantura vam daje specifične ciljeve sa svakom fazom, a vi ste zaduženi za postizanje tih ciljeva prije nego što dođete do kraja planine ili nesreće. Tamo je poteškoća, jer ti ciljevi nisu lako postići. Također, faze su proceduralno generirane, što znači da je svaki korak drugačiji.

Altos Adventure također je vizualno stimulativan. Dizajneri su stvorili dosta gledanja, s jednostavnim ravnim oblicima i iskorištenjem boje i osvjetljenja. Tu su i glatki prijelazi između hladnih večeri i toplih sunrises, u kombinaciji s vremenskim utjecajima i elegantan soundtrack na glasovir. Sve te kombinacije daju vam nevjerojatnu mješavinu audiovizualnog materijala. Zapravo, s ovom igrom, čak i kada nešto blokira vaš pogled, cijenit ćete ljepotu onoga što vidite. To je više nego što možete reći za puno igara.

Također pročitajte: Fire Emblem Heroes, prva Android Nintendo igra

Normalno, klizanje niz planinu u bilo kojem kontekstu je uzbudljivo. Međutim, Altos Adventure oglasi izazivaju i eterični osjećaj ideje, a to se osjeća stvarno dobro. Na primjer, zvijezde za snimanje zvijezda na noćnom nebu prilično su duhovite.

Alto's Adventure dostupan je besplatno na Trgovini Google Play. Igru možete igrati izvanmrežno, ali morate se povezati s internetom kako biste potrošili novac koji ste zaradili u igri.

Preporučeno
Ostavite Komentar