Glavni » general » Sve Amber najavljuje sponzorstvo iz konferencije "Research In Motion for Mobile Web West Africa 2012"

Sve Amber najavljuje sponzorstvo iz konferencije "Research In Motion for Mobile Web West Africa 2012"

general : Sve Amber najavljuje sponzorstvo iz konferencije "Research In Motion for Mobile Web West Africa 2012"

(Lagos, Nigerija) - 11. travnja 2012 .: Sve Amber, organizator premijera mobilnih događaja u Africi, danas je objavio da Research In Motion (RIM), tvrtka iza rješenja BlackBerry®, sponzorira programer aplikacijskog dana 24. travnja u sklopu konferencije Mobilni web West Africa 2012 koja se održava 25. i 26. travnja 2012. u hotelu Oriental u Lagosu, Nigerija, s 5 zvjezdica.

Dana BlackBerry Developer Day pomoći će promovirati razvoj i zarađivanje lokalnih aplikacija u regiji. Do 20 developera imat će nazočnost na pokrivenoj trodnevnoj konferenciji i priliku za sudjelovanje u konkurenciji razvojnih programera s nagradama u rasponu od BlackBerry® smartfona do izlaska na sljedeću BlackBerry® Developer Conference u Europi u veljači 2013. godine. natjecanje možete pronaći na: //www.mobilewestafrica.com/wp/app-competition. Više informacija o BlackBerryovom programeru za razvojne programere potražite na //www.mobilewestafrica.com/wp/app-developer-day.

Serija konferencija na mobilnom webu Afrika ima za cilj podržati rast mobilnog sektora diljem subsaharske Afrike, zajednički cilj RIM-a i All Amber-a. Mobile Web West Africa vraća se u Lagos nakon svog prodajnog događaja u 2011. godini. RIM-ovo sponzorstvo vrlo cijenjene konferencijske serije Mobile Web Africa ilustrira predanost tvrtke mobilnoj industriji u regiji.

Waldi Wepener, regionalni direktor, Istočna, Središnja i Zapadna Afrika, RIM, komentirao je: "RIM je drago da partner Mobile Web West Africa podržava evoluciju mobilnog ekosustava u ovoj regiji. Kao vodeći pružatelj pametnih telefona u Nigeriji, ovaj događaj pruža veliku priliku za povezivanje s najdragocjenijim mobilnim razvojnim programerima u Zapadnoj Africi i podupire ih novim idejama i informacijama o razvoju platforme BlackBerry. "

Također pročitajte: Box nudi korisnicima Androida 50 GB prostora za pohranu

Matthew Dawes, izvršni direktor All Ambera, dodao je: "Potpora organizacije kao što je RIM je ilustracija važnosti ove konferencije i prilika za razvojne programere u ovoj regiji. Preko kontinenta, mobilni web i aplikacije pomažu stvoriti nove prilike za programere i pružiti zabavu ili alate za ljude da budu produktivni, učinkoviti i povezani. RIM je stvarno stavio ulog u zemlju u smislu njihove predanosti Nigeriji. "

Preporučeno
Ostavite Komentar