Glavni » general » Alcatel i Idol X + smartphone

Alcatel i Idol X + smartphone

general : Alcatel i Idol X + smartphone

Stari timeri sjećaju se Alcatelovih telefona s nostalgijom. To je uglavnom bilo u dobi prije smartphonea. Marka je nekad bila vrlo popularna u Nigeriji, ali sada se jedva vidi. Prije nekoliko godina Glo je pokušao ponovno ih uvesti, ali čini se da partnerstvo nije vidjelo puno uspjeha. U svakom slučaju, još u 2012, Alcatel je počeo pokušati svoje ruke na Android smartphone.

Jedna od Alcatelovih prednosti tada je bila dostupnost. Gotovo uvijek možete pokupiti Alcatel u određenoj klasi kao telefone drugih marki, ali s njima nižom cijenom. Očigledno, još uvijek su u stanju to izvući čak i putem pametnih telefona. Pa, neka vrsta. Vidite, Alcatel više ne proizvodi telefone. Oni su licencirali marku Alcatel za telefone za TCL. Da; Alcatel telefoni koje danas vidite imaju talijansko lice, ali kinesku krv, mišiće i kosti. Sada, razumijete kako mogu skinuti povoljnu karticu.

Jučer smo nosili stavku o Hyatt Regency u Hong Kongu pružajući svojim gostima pametne telefone. Njihov pametni telefon po izboru bio je Alcatel Idol X +, dobro opremljen Android smartphone po prihvatljivoj cijeni.

Alcatel Idol + ima 5 "Full HD IPS 1080 x 1920 piksela s Gorilla Glass 2 zaštitom. Pokreće ga 2 GHz Octa-core procesor i 3 GB RAM-a, ima 13 megapikselnu kameru i dual SIM. Ima stereo zvučnike i ima čiste linije koje predlažu dobro napravljen uređaj.

Na 290 eura, to je oko N65, 000. Nije loše za Hyatt Regency. Uopće nije loše. Možda je Alcatel doista u poslovanju s telefonima. Možda ćemo jednog dana vidjeti brand na našoj obali.

Također pročitajte: Pretvorite i preuzmite YouTube videozapis na bilo kojem tabletu ili pametnom telefonu
Preporučeno
Ostavite Komentar