Glavni » general » Airtel predstavio klub 10, novi paket za nigerijske mladeži

Airtel predstavio klub 10, novi paket za nigerijske mladeži

general : Airtel predstavio klub 10, novi paket za nigerijske mladeži

Lagos, Nigerija; 13. listopada 2011. godine: Sukladno svojoj korporativnoj viziji stvaranja inovativnih, uzbudljivih, relevantnih i pristupačnih telekomunikacijskih rješenja, vodećeg mobilnog operatera, Airtel je predstavio poseban paket za nigerijske mladež.

Novi paket, Airtel Club 10, omogućit će nigerijskoj mladosti kao i mladom srcu stvaranje vlastitih klubova od 10 članova i slobodno komunicirati putem glasovnih, SMS poruka i podataka po vrlo povoljnim cijenama.

Airtel Club 10 omogućit će mladima i mladom srcu povezivanje s devet osoba koje mogu biti bliski prijatelji, školska supruga i članovi obitelji po atraktivnoj stopi od 10kobo u sekundi; pošaljite SMS na N1 po SMS-u i iskoristite pozadinu uzbudljive besplatne ponude, uključujući besplatno preuzimanje glazbe, paket podataka, zvono pozivatelja (CRBT) i igre.

Govoreći o novoj ponudi, glavni operativni direktor i izvršni direktor tvrtke Airtel Nigerija, Deepak Srivastava izjavio je kako je Airtel Club 10 vrlo različita i raznovrsna ponuda koja će dodatno revolucionirati telekomunikacijsku industriju u Nigeriji jer daje mlade Nigerijane moć i slobodu uživajte u inovativnim telekomunikacijskim paketima po povoljnim cijenama.

Rekao je kako je nakon pokretanja vrlo uspješnih telekomunikacijskih ponuda, kao što su 2Good, Big Family i 2SIMs, bilo potrebno izraditi ekskluzivan i uzbudljiv paket koji će zadovoljiti potrebe, zahtjeve i težnje nigerijske mladeži.

"Airtel Club 10 rezultat je mukotrpnih istraživanja. Razumijemo da su nigerijske mladeži trendi, društveni, vrijedni i inovativni. Dakle, stvorili smo paket koji će zadovoljiti sve svoje potrebe bez štetnog utjecaja na džepove.

Također pročitajte: UN objavljuje indeks globalne cyber-sigurnosti

"S klubom 10, zabavno je sve dok mladi Nigeriji sada mogu izgraditi široku mrežu prijatelja, uživati ​​u besplatnom pristupu podacima i imati koristi od širokog spektra besplatnih usluga s dodanom vrijednošću", rekao je Srivastava.

Postojeći korisnici mogu se pretplatiti na paket Airtel Club 10 biranjem * 101 #. Očekuje se da će kupci tvrtke Non Airtel kupiti i registrirati svoje SIM kartice, a zatim se spojiti na paket * 101 #. Da biste registrirali prijatelje, školske prijatelje i suradnike, od kupaca se očekuje da nazovu * 101 * 2 * broj telefona #.

Pod paketom kluba 10, korisnici mogu upućivati ​​pozive na 10 k / s za registrirane brojeve; pozivi prema ostalim servisnim razredima unutar mreže naplaćuju se na 20 k / s dok se pozivi na druge mreže naplaćuju na 30 k / s. Međutim, korisnici će biti naplaćeni 60 k / s tijekom prve minute.

Za uslugu kratkih poruka, SMS poruke grupe korisnika naplaćuju se u N1; ostali se netočni SMS naplaćuju na N3 i off-net SMS kod N5. Slobodni 10 MB podataka vrijedi 1 tjedan nakon korištenja N200 u roku od 1 tjedna. Slobodne internetske noćne pozive primjenjuju se u 12:30 ujutro i 4:30 ujutro.

Preporučeno
Ostavite Komentar