Glavni » general » Airtelov život bez podataka videozapis je izvrstan marketing sadržaja

Airtelov život bez podataka videozapis je izvrstan marketing sadržaja

general : Airtelov život bez podataka videozapis je izvrstan marketing sadržaja

TV i video oglasi tvrtke Airtel Nigerija nisu poznati po tome što su među najzanimljivijim. No, nedavni videooglas Life Without Data nedavno postaje najjače marke za marketing sadržaja. 2 minute je privlačna, zabavna i čuva gledatelje zakačen sve do kraja.

Muškarac je brodolom i nasukan na usamljeni otok bez ikakvog načina komunikacije. Razmisli o Robinzoni Crusoe. Pokušava svaki trik da dobije pomoć od vanjskog svijeta i susreće se s neuspjehom svaki korak na putu. Skripta je smiješno i zadivljujuće. Nema dosadnog trenutka.

Prava ljepota je kako video napreduje s malo ili nimalo nade da je to oglas. Strip Airtelov marketing od kraja videozapisa i dvostruka pokretljivost stoji samostalno kao vrlo zabavni sadržaj. Ovo je stvarno dobra stvar. Činjenica je da je ovo oglas za Airtel, sve dok preglednik ne dođe do kraja videozapisa. Poruka je jasna. Sve je briljantno učinjeno.

Nije iznenađenje da je videozapis imao 589.984 prikaza usluge YouTube u trenutku objavljivanja ovog članka.

Tutori i studenti jednako kao i marketinški sadržaji trebali bi koristiti ovaj videozapis kao studiju slučaja. Koristio sam ga u kategorijama marketinga sadržaja koje podučavam kao primjer izvrsnog sadržaja.

Video: Život bez podataka

Ako još niste vidjeli videozapis, ovdje je vaš užitak. Sigurni smo da ćete se složiti da je ovo briljantno.
Također pročitajte: Najbolji alati za dobivanje više prikaza na web stranicama za streaming

Ovdje u Mobility Areni, mi smo ogromni ljubitelji videozapisa Life Without Data . Dajemo mu ocjenu 8/10 . Apsolutno nevjerojatan.

Preporučeno
Ostavite Komentar