Glavni » general » Airtel i Nokia predstavili ekskluzivnu ponudu Nokia X1-01 Dual SIM paketa

Airtel i Nokia predstavili ekskluzivnu ponudu Nokia X1-01 Dual SIM paketa

general : Airtel i Nokia predstavili ekskluzivnu ponudu Nokia X1-01 Dual SIM paketa
  • Kupci će dobiti N250 bonus vrijeme emitiranja svakog N400 mjesečno
    kumulativno punjenje zraka
  • Kupci uređaja Nokia X1-01 primaju 20 besplatnih SMS poruka svakog mjeseca od Airtela
  • Slušalica Bundle nudi isključivo za korisnike Airtel-a


Lagos Nigerija; 12. kolovoza 2011: Vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga, Airtel Nigerija i mobilni telefon diva, Nokia se pridružio rukama kako bi predstavio prvi ikad dvojni SIM uređaj tvrtke Nokia, X1-01, koji se isključivo snabdijeva Airtel SIM karticama za nigerijsko tržište.

Usluga Airtel i Nokia omogućit će potrošačima da uživaju u jednom od najnovijih telefona tvrtke Nokia, modelima X1-01 dual SIM i inovativnim, pristupačnim i bogatim telekomunikacijskim rješenjima tvrtke Airtel Nigeria.

U skladu s uvjetima ponude Airtel / Nokia bundle, korisnici koji kupuju mobilnu slušalicu Nokia X1-01 dobivat će N250 bonus vrijeme emitiranja svakog N400 kumulativnog punjenja emitiranog tijekom svakog mjeseca. Kupci će također dobiti čak 20 besplatnih SMS mjesečno.

Pretplatnici će uživati ​​u 20 besplatnih SMS poruka za život, sve dok napunjuju minimalno N100 svaki mjesec.

Govoreći o najnovijoj suradnji s Nokijom, glavni operativni direktor i izvršni direktor tvrtke Airtel Nigerija, Deepak Srivastava, rekao je da "partnerstvo Airtel-a i Nokia-a nudi Nigerijima savršenu priliku da uživaju prednosti / vrijednosti koje dolaze s takvom inovativnom suradnjom između dva snažnih brandova koji svakodnevno utječu na živote mnogih ljudi.

Objasnio je kako će se kvalificirati za besplatni N250 mjesečni bonus za emitiranje, oni koji kupuju ponudu paketa morat će se napuniti do N400 mjesečno ili putem fizičkih grebenih kartica ili elektronički putem svoje jedinstvene usluge Easy punjenja. N250 razgovor koji je dodao može se koristiti za glasovne pozive na mreži Airtel i vrijedi 30 dana. Slobodni 20 besplatnih SMS poruka također vrijedi 30 dana i mogu se koristiti za slanje poruka drugim korisnicima usluge Airtel bilo kada, bilo gdje.

Također pročitajte: Najbolji Phablets 2014

Kupci se nagrađuju besplatnim N250 emitiranjem u roku od 48 sati kada postignu prag napunjenosti N400. Korisnicima se automatski obavještava o bonusu putem SMS-a.

Prema Srivastavi, u paketu Airtel SIMs osiguran je paket Airtel Big Family paketa, što znači da će korisnici uživati ​​u brzini poziva od 15 kobo / sekundi do Airtel linija i 30 kobo / sekundi kada zovete druge mreže nakon prve minute dana na 60 kobo / drugi.

Osim toga, korisnici će imati koristi od poziva na 20 k / sekundu za SAD, Velika Britanija (zemni kabel), Kina, Kanada i Indija nakon prvog poziva dana na bilo koju od ovih međunarodnih odredišta na 60 Kobo u sekundi.

Prednosti inovativnog paketa Airtel 2SIM dostupne su i na paketu, nudeći korisnicima veliku vrijednost od 10 kobo / sekundi tijekom cijelog dana između uparenih SIM-ova i 1 kobo / sekunde od 12 ponoći do 4.30 sati. Stope poziva između uparenih SIM-ova primjenjuju se od prve sekunde poziva.

Estetski izgrađen Nokia X1-01 dolazi u uzbudljivim bojama, s ugrađenim glazbenim uređajem i FM radijem, nudeći korisniku priliku za slušanje glazbe i vijesti u pokretu.

Također je opremljen s podrškom za memorijsku karticu do 16 GB, jednostavnim SIM upraviteljem prilagođenim postavkama, svjetiljkom, jasnim zvukom i MP3 playerom jednim pritiskom tipki glazbe. Telefon ima dugu baterijsku snagu koja podržava do 36 sati reprodukcije glazbe.

Komplet Nokia X1-01 Airtel dostupan je isključivo u svim Airtelovim uređajima
trgovine širom zemlje i na svim prodajnim mjestima i zastupnicima tvrtke Nokia.

Također pročitajte: Innjoo i1s je duplikat Xtouch Sky
Preporučeno
Ostavite Komentar