Glavni » general » Airtel pokreće novi sustav napajanja za vrijeme emitiranja

Airtel pokreće novi sustav napajanja za vrijeme emitiranja

general : Airtel pokreće novi sustav napajanja za vrijeme emitiranja
  • Airtel Easy Recharge (Wazobia) korisnicima će omogućiti više slobode za naplatu kreditnih kartica s različitim iznosima
  • Sustav će potaknuti dostupnost vremena emitiranja osnažujući dobavljače

Airtel, 5. najveći telekomunikacijski operater na svijetu, jučer je lansirao novu uslugu nadogradnje u Nigeriji u smjeru njezina plana za redefiniranje slobode u telekomunikacijskom krajoliku u Africi.

Očekuje se da će nova usluga za punjenje, Airtel Easy Recharge, dodatno osnažiti korisnike Airtela širom zemlje, nudeći im više udobnosti, fleksibilnosti, slobode i jednostavnosti učitavanja telefonskog poziva.

Airtel Easy Recharge, pokrenut kao Wazobia Recharge u Nigeriji, je sustav bez dodatne naplate koji korisnicima pruža jedinstvenu priliku da napuni svoje telefone i one svojih prijatelja i članova obitelji s bilo kojom vrijednosti iz N50 bez potrebe za korištenjem ogrebotina.

Novi sustav, koji je pokrenut u Nigeriji danas, uskoro će se pratiti opsežna implementacija na 15 drugih tržišta u Africi. Tvrtka Airtel očekuje da će usluga učiniti dostupnim svojim klijentima diljem zemlje 24 sata dnevno i osnažiti svoje dobavljače da pružaju uslugu punjenja potrošačima svugdje, učinkovitije.

Pokretanje novog sustava dolazi manje od dva mjeseca nakon otkrivanja marke Airtel u Nigeriji te je u skladu s obećanjem mobilnog operatera da isporučuje najuzbudljivije i relevantnije inicijative, proizvode i usluge koje korisnicima omogućuju ostvariti više u svakodnevnom živi.

Sustav će dodatno pomoći Airtelu produbljivanju dostupnosti (distribucijskoj strukturi) emitiranja svojih trgovaca, prodavača, nefiničnih dobavljača i još važnije svojih potrošača, objasnio je danas Airtel. Osim toga, novi sustav omogućava potrošačima i maloprodajnim tvrtkama fleksibilnost punjenja telefona s različitim količinama. Minimalno punjenje koje se može obaviti jest N50.

Također pročitajte: Hands-on s SOLO S450

Govoreći o lansiranju novog sustava punjenja u Lagosu, direktor tvrtke Airtel Nigeria, Rajan Swaroop, rekao je: "Naša je misija pružiti relevantna, pouzdana i inovativna rješenja koja osnažuju naše klijente da prevladaju izazove u svakodnevnom životu. U Airtelu uvijek slušamo naše potrošače i nastavit ćemo se potruditi da ih ispunimo ili čak premašimo njihova očekivanja. Mobilna telefonija je ključna komponenta našeg svakodnevnog života; stoga možemo izjednačiti vrijeme emitiranja s gorivom koje pokreće mobilnu komunikaciju ".

"Pojačavajući dostupnost ove važne robe potrošačima, osnažavamo pojedince, obitelji i tvrtke diljem ove velike nacije. Dostavljačima dostupnim na niskoj razini kao i N50, Airtel omogućava potencijalno više od 50 milijuna Nigerijanaca da ostanu mobilni i uživaju u uzbudljivim Airtelovim ponudama ".

Objašnjavajući Wazobia kampanju, Rajan je rekao: "Nigeriji su popularno nazivali N50 kao" Wazobia ", a riječ je također predstavljala zajedništvo za cijelu zemlju. Airtel to vidi kao izvorni nigerijski pojam koji obuhvaća duh ljudi i želimo se poistovjetiti s takvim lokalno relevantnim mogućnostima ".

Airtel Nigerija također je iskoristio prigodu za uvođenje N50 kupca za fizički punjenje koji će, poput Easy Recharge-a, povećati fleksibilnost i dostupnost platformi za ponovno punjenje emitiranja dostupnih korisnicima.

Uvođenje novog sustava će stvoriti pozitivan učinak množenja jačanjem sposobnosti trgovinskih kanala da raspodijeli vrijeme emitiranja i zadovoljavaju sve veće zahtjeve potrošača.


O Airtelu u Africi
Airtel je novi brand ime za 16 Zain operacija diljem Afrike, koje je Airtel International kupio u lipnju 2010. Airtel je vođen vizijom pružanja pristupačne i inovativne mobilne usluge za sve. Airtel ima afričke operacije u: Burkina Faso, Čad, Demokratska Republika Kongo, Republika Kongo, Gabon, Gana, Kenija, Malavi, Madagaskar, Niger, Nigerija, Sejšeli, Sierra Leone, Tanzanija, Uganda i Zambija. Airtel International je tvrtka Bharti Airtel. Za više informacija posjetite www.airtel.com.

Također pročitajte: Samsung Leader 8: Flip telefon s vrhunskim naočalama
Preporučeno
Ostavite Komentar