Glavni » general » Airtel predstavio veliku obiteljsku ponudu za naknadne korisnike

Airtel predstavio veliku obiteljsku ponudu za naknadne korisnike

general : Airtel predstavio veliku obiteljsku ponudu za naknadne korisnike

Lagos, Nigerija; 1. kolovoza 2011.: vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga, Airtel Nigerija produžio je svoju veliku obiteljsku ponudu za postpaid korisnike i pojedince s visokim mrežama dok se kreće kako bi osnažio više nigerijata da pristupaju inovativnim telekomunikacijskim rješenjima po vrlo povoljnim cijenama.

Tvrtka kaže kako je produljenje "Big Family Tarifne tarife" postpaid korisnicima pokazatelj svoje obveze prema povećanju dostupnosti i inovativnosti u svim segmentima kupaca kojima služi.

Prema novom tarifnom planu, postpaid korisnici na Airtelovoj mreži moći će izvršiti on-net pozive s diskontiranom stopom od 15k u sekundama i off-net pozive na 30k / s nakon plaćanja 60k za prvih 30 minuta u mjesecu.

Ovi korisnici Airtela također će uživati ​​u prednostima pozivanja međunarodnih odredišta kao što su UK (zemni kabel), SAD, Kanada, Kina i Indija na 20K / sek nakon što je za prvih 30 minuta u mjesecu isplatio 60K / s na ista odredišta.

Dodatne pogodnosti novog plana uključuju 20 bonus SMS (Short Message Service) mjesečno. Besplatni SMS odnosi se na brojeve unutar Airtelove mreže. Još jedna dodana vrijednost nove tarife je atraktivna SMS stopa. SMS tarifni plan prilagođen novčaniku uključuje N5 za Airtel na Airtel SMS, N10 za SMS na druge mreže i N15 za SMS na međunarodne lokacije.

Govoreći o novoj ponudi, glavni operativni direktor i izvršni direktor tvrtke Airtel Nigerija, Deepak Srivastava, izjavio je kako je proširenje ponude postpaid kupcima dodatno dokazivanje odlučnosti tvrtke da dade Nigerijima konkretniju vrijednost i osnaže više ljudi diljem zemlje slobodno komunicirati kao velika obitelj.

Također pročitajte: BLU Studio Energy: Android smartphone sa 179 dolara i 4-dnevno trajanje baterije

Dodao je kako je nova usluga u skladu s Airtelovim dobro artikuliranim planom isporuke inovativnih, pristupačnih, relevantnih i najcjenjenijih telekomunikacijskih rješenja u zemlji.

Srivastava je rekao: "S proširenjem Airtel Big Family paketa, dali smo svojim klijentima prednosti slobodnog komuniciranja sa svim svojim obiteljima, odnosima i prijateljima koji su na Airtelu, po pristupačnim cijenama."

Očekuje se da će postojeći postpaid korisnici koji se žele povezati s paketom nazvati 131 dok će novi klijenti morati imati svoje linije na Airtelovim kontaktnim mjestima diljem zemlje.

Preporučeno
Ostavite Komentar