Glavni » general » Airtel 16 K / Sec Ocijenite ovaj Uskrs

Airtel 16 K / Sec Ocijenite ovaj Uskrs

general : Airtel 16 K / Sec Ocijenite ovaj Uskrs

Lagos, Nigerija; 21. travnja 2011.: Vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga, Airtel je stavio osmijeh na lice svojih kupaca diljem Nigeriji uvođenjem posebne Uskrsne ponude koja im omogućuje da pozive na Airtel brojeve na samo 16k / s tijekom ovog Uskrsnog razdoblja.

Od danas, četvrtak, 22. travnja 2011. do ponedjeljka 25. travnja 2011. postojeći i novi 2Good Xtra prepaidni korisnici Airtela moći će primiti pozive do 16 kobo u sekundi u novoj ponudi osmišljenoj za osnaživanje kupaca tijekom Uskrsna sezona.

Airtel kaže kako je posebna uskrsna ponuda posebno dizajnirana da oduševljava korisnike tijekom trajanja uskrsnog razdoblja i da će potrošačima telekoma u cijeloj zemlji priuštiti i rijetku priliku da ostanu u kontaktu s obitelji, prijateljima i voljenima dok slave izvanrednu vjersku figuru.

Prema glavnom operativnom direktoru Airtel Nigerije, Deepak Srivastava, Uskrsna ponuda Airtel jedan je od načina na koji se tvrtka pridružuje brojnim kupcima u slavljenju sezone kao što otvara mogućnost da se korisnici povežu sa svojim krugom prijatelja, voljenima one i druge po nevjerojatno sniženoj stopi.

"Airtel Nigerija posvećen je stvaranju branda koji će biti najviše voljen u Nigeriji. Uvijek ćemo se udaljiti od traženja mogućnosti za oduševljenje, osnaživanje i nagrađivanje naših cijenjenih kupaca. Uskrsna sezona pruža takvu priliku i nikada se nećemo držati u stvaranju zabave, radosti i sreće za sve naše klijente u Nigeriji ", rekao je Srivastava.

Također pročitajte: Panasonic Eluga A3 Pro

Glavni direktor Airtela također je otkrio da će Uskrsni promo, koji vrijedi za sve 2Good i Valumax pretplatnike na mreži, trajat će od 22. do 25. travnja 2011. godine, uz napomenu da korisnici mogu početi aktivirati ponudu od 20. travnja biranjem * 400 * 1 #.

Pretplata na Uskrsnu ponudu Airtela privlači samo pristupnu naknadu od N100.

Uskrsna sezona, federalni period javnog odmora u Nigeriji, označava kraj četrdesetodnevnog razdoblja posta, molitve i pokore.

Airtel je bio jedan od glavnih pokretača pristupačne telekomunikacijske tarife u Nigeriji, razvoj koji je osmijeh doveo do lica Nigerijana.

O tvrtki Bharti Airtel Limited
Bharti Airtel Limited vodeća je svjetska telekomunikacijska tvrtka s poslovanjem u 19 zemalja diljem Azije i Afrike. Tvrtka nudi mobilne govorne i podatkovne usluge, fiksne linije, širokopojasne širokopojasne brzine, IPTV, DTH, rješenja za telekomunikacije ključ u ruke za poduzeća, te nacionalne i međunarodne usluge na velikim udaljenostima prijevoznicima. Bharti Airtel je rangiran među šest najuspješnijih tehnoloških tvrtki na svijetu od strane BusinessWeeka. Bharti Airtel je preko kraja ožujka 2011. imao više od 218 milijuna klijenata. Da biste saznali više, posjetite: www.airtel.com

Preporučeno
Ostavite Komentar