Glavni » general » Afrika najinovativnija i progresivna mobilna konferencija za debi u Lagosu, Nigerija u veljači 2011

Afrika najinovativnija i progresivna mobilna konferencija za debi u Lagosu, Nigerija u veljači 2011

general : Afrika najinovativnija i progresivna mobilna konferencija za debi u Lagosu, Nigerija u veljači 2011

Mobilni dionici koji će se okupiti za zapadnoafričku verziju najinovativnijeg i progresivnog događaja na kontinentu, konferencija obećava da će odrediti budući smjer korištenja podataka i usluga u regiji

(LONDON) 13. prosinca 2010. - sve žuto, britanska tvrtka koja se brzo osniva kao vodeći organizator interaktivnih događaja temeljenih na raspravama u Africi, danas je objavila službene informacije u vezi s organizacijom mobilne web zapadne Afrike, trećina niza događaja usmjerenih na iskorištavanje interneta i aplikacija na mobilnim uređajima na kontinentu.

Organizacija Mobile Web West Africa, koja će se održati u Lagosu 2. i 3. veljače 2011., razvija se u iznimno brzom ritmu. Već je događaj potvrdio govornike i pristaše ovih vodećih organizacija: Google, World Wide Web Foundation, W3C, Storm 360, InMobi, Mobility Nigeria, Fontera i Balancing Act. Razina napretka znači da su organizatori iznimno sigurni da će se događaj uskladiti s visinama prethodnih događaja gdje ih 81% sudionika smatra ocjenom "bolje" ili "puno bolje" od bilo kojeg drugog događaja na kojem su sudjelovali.

svi amber Managing Director Matthew Dawes komentirao je: "Sve je na mjestu kako bi ovo postalo istinski stand-out događaj. Svatko s kojim sam razgovarao bio je vrlo pozitivan zbog ovog događaja koji dolazi u Nigeriju, najveće svjetsko mobilno tržište Afrike. Svi su sastojci dostupni za Mobile Web West Africa kako bi ozbiljno pridonijeli budućem smjeru korištenja podataka i usluga te širenju mobilnog ekosustava. Nema sumnje da je upravo to pravo vrijeme i mjesto za ovaj događaj. "

Također pročitajte: Zašto Glo 700 MHz LTE bend nije loša stvar

Dnevni red na ovom događaju nudi sudionicima cjeloviti raspon vitalnih tema - od velikih globalnih korporativnih perspektiva do stvaranja nove generacije poduzetnika za korištenje mobitela za društvenu promjenu do unovčavanja mogućnosti koja postoji. Dnevni red dodatno će se poboljšati Interaktivnim formatom sjedišta stolnog okruglog stola, što je jedinstveno za sve jantarne događaje i znatno povećava brojne sudionike na dnevnom radu i uzimanju.

Uvedeno je nekoliko posebnih mjera kako bi se osiguralo širenje zastupljenosti ekosustava u delegaciji na događaju, uključujući:

  • Unatoč ograničenom kapacitetu na mjestu održavanja, subvencionirane ulaznice dostupne su tvrtkama za početak, poduzetnicima, programerima, razvojnim organizacijama i akademicima.
  • Otvorena mikrofonska sjednica koja će omogućiti svakom sudioniku da preuzme postolje i isporučuje 5 minuta materijala iz bilo koje perspektive u odnosu na razvoj sektora.
  • Zapadnoafrička inačica globalnog mobilnog aplikacijskog natjecanja - AppCircus - koja lokalnim mobilnim programerima omogućuje demonstraciju svojih najnovijih prijava delegaciji

Zbog interaktivnog okruglog stola, sudjelovanje na događaju je ograničeno, a svi koji su zainteresirani za sudjelovanje snažno se potiču da zadrže svoje mjesto prije nego što je emisija u potpunosti rezervirana. Da biste rezervirali svoj prostor na mreži, posjetite: www.mobilewestafrica.com ili nazovite +44 (0) 1376 521 170.


Kontakt:
Andrew Mowbray
Direktor za komunikacije
svi jantar
+44 (0) 1376 521 170
[email protected]

O svim jantarima
sve amber (www.allamber.co.uk) je tvrtka za konferenciju u Velikoj Britaniji koju vodi direktor Matthew Dawes, koji vodi inicijativu koja se usredotočuje na razvoj mobilnog weba u Africi organiziranjem niza konferencija o ovoj temi. Konferencije okupljaju vodeće dionike u afričkom mobilnom ekosustavu, misle lidera iz cijelog svijeta, kao i buduće zvijezde industrije nudeći subvencionirana mjesta startupima i programerima i. Kombinacija ove tri skupine pojedinaca stvara vrhunsku atmosferu koja omogućuje učenje, olakšava izgradnju odnosa i omogućuje razmjenu iskustava s ciljem da se potencijal mobilnog interneta i mobilnih aplikacija zaista iskorištava.

Također pročitajte: Gionee S10 Lite specifikacije i cijena

Svi amber događaji su inovativni i progresivni u svojoj prirodi i iskoristiti najbolje mjesto, s finom ugođenim dnevnim redovima i interaktivnim okruglim formatom koji ih razlikuje od tradicionalnih redova sjedala stil. Sve to pridonosi sudionicima koji uživaju u fantastičnom 'on-the-day' iskustvu i značajno poboljšavaju izlazne rezultate i umrežavanje. Do danas 81% sudionika u svim amber događajima kažu da su "bolje" ili "puno bolje" od bilo koje druge konferencije na kojoj su sudjelovali.

Preporučeno
Ostavite Komentar